Olimp Labs Chela-Calcium + D3 kapszula 30 db
Olimp Labs Chela-Calcium + D3 kapszula 30 db

3 290 Ft

Olimp Labs Chela-Calcium + D3 kapszula 30 db

3 290 Ft

A kalcium szükséges a normál csontozat / fogazat fenntartásához, hozzájárul a normál izomműködéshez és részt vesz a normál ingerület átvitelben.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció

Kifutott termék

A termék értékesítése megszűnt webshopunkban

Részletes leírás

Kiszerelés: 30 db kapszula

A kalcium szükséges a normál csontozat / fogazat fenntartásához, hozzájárul a normál izomműködéshez és részt vesz a normál ingerület átvitelben.

A kalcium testünk vázának jelentős hányadát teszi ki, illetve számtalan életfunkciónk elengedhetetlen eleme, így nem mindegy, milyen formában adjuk meg a szervezetünknek a szükséges mennyiséget! Az Olimp Chela Calcium D3 a jelenleg egyik legfejlettebb Albical formulát tartalmazza, amely szerves kötésben tartalmazza a kalciumot! Így hasznosul a leggyorsabban és a legkisebb veszteséggel, valamint a szervezetünk is hatékonyabban tudja beépíteni!

A kalcium biztosítja az idegsejtek közötti kommunikációt, a véralvadást, a sebgyógyulást és az izmok összehúzódását. Csökkent szintje porózussá és törékennyé teszi a csontokat, izomgörcsöket és fogszuvasodást idéz elő. A kalciumot naponta kell pótolni, mely D3-vitamin nélkül nem épül be.

A D- vitamin hozzájárulhat a kalcium normál felszívódásához.

D3-vitamin (kolekalciferol)

Kétféle D-vitamint különböztetünk meg: a D2-vitamint és a D3-vitamint. D2-vitamint inkább a növények tartalmaznak, vegyesen mindkettőt pedig az állati eredetű élelmiszerek. A D3-vitamin sokkal aktívabb, mint a D2-vitamin, és ez keletkezik a napsugárzás hatására a bőrben is.

A "napvitaminnak" is nevezett D3-vitamin fontos szerepet játszik a csontok egészségében, és lassíthatja a csontritkulást. Egyértelműen erősíti az immunrendszert, és megelőzheti a rák bizonyos fajtáinak kialakulását. A D3-vitamin alapvető feladata a vér kalcium- és foszforszintjének szabályozása, a csontok erősítése, és az egészséges fogazat fenntartása.

Hatóanyag a napi adagban:1 kapszulaNRV%*3 kapszulaNRV%*

Albical - kalcium- biszglicinát1076 mg 3228 mg 

ebből kalcium280 mg0,35840 mg1,05

D3 vitamin1,67 μg0,3335 μg1

*NRV%- ajánlott napi mennyiség

Összetevők: 88,3% (1077 mg) kelátkötésű, szerves kalcium (Albical™ - kalcium- biszglicinát), Albical - kalcium- biszglicinát, tömegnövelőszer (mikrokristályos cellulóz), csomósodásgátló (magnézium sztearát), Kolekalciferol (D3- vitamin), zselatin, színezék (titán-dioxid) 

Adagolási javaslat: 3 x 1 kapszula naponta, étkezés után

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!

Minőségét megőrzi: a csomagoláson / terméken jelezett időppontig.

OETI: 9848/2011.

Forgalmazó: Natur Tanya - Doktor Természet Kft.

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek 
minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában 
tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással 
rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk 
során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást 
tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! 
A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

Olimp Labs Chela-Calcium + D3 kapszula 30 db