Aromax Citromos Eukaliptusz illóolaj 10ml

1 065 Ft

Az olaj főbb hatásaiként az alábbiak említhetők meg: antimikrobiális, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, nyugtató és rovarriasztó.
Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Rákóczi út

    Átvehető 2019 szept. 16, hétfő, nyitás: 7:30

Mennyiség:

Részletes leírás

A mirtuszfélék családjába tartozó citromos eukaliptusz friss leveleiből és hajátásvégeiből vízgőzdesztillációval állítják elő, 0,5-2%-os hozammal. Az olaj édeskés, balzsamos, citromra emlékeztető, színtelen vagy halványsárga színű. Fő alkotórésze a citronellál (70-85%), mely vegyület mellett citrál és egyéb aldehidek, valamint alkoholok (citronellol, geraniol és izopulegol - valamennyi 5-10%-nyi mennyiségben) találhatók.

Az olaj főbb hatásaiként az alábbiak említhetők meg: antimikrobiális, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, nyugtató és rovarriasztó. A citromos eukaliptusz olajat az említett hatásai miatt mozgásszervi- és légúti panaszok, bőrfertőzések kezelésére, valmint szúnyogok és más rovarok távoltartására alkalmas készítmények összetevőjeként használják fel, részben aromalámpás párologtatás, részben külsőleg alkalmazható fürdő- és masszázsolajok, illetve egyéb készítmények formájában.

Illat: átható, de édeskés, citromra emlékeztető

Kiszerelés: 10 ml

A termék belső fogyasztásra nem alkalmas. A termék nem gyógyít betegségeket. A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas. Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával! Kerülni kell a szembejutást. Az ajánlott napi alkalmazási mennyiséget ne lépje túl! Ne használja irritált vagy sérült bőrfelületen!  Ne használja a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Ha kiütés jelentkezik, függessze fel a használatát! Gyermekektől elzárva tartandó.

Teljes leírás

Vásárlói vélemények

Az értékeléshez be kell jelentkezned
5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0