Hűtőtasak + Jégakku 1db
Hűtőtasak + Jégakku 1db

690 Ft

Hűtőtasak + Jégakku 1db

690 Ft

Hűtött áruk, gyógyszerek és finomságok rövidebb (48 órát meg nem haladó) szállítására alkalmas.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Készleten van a termék

Részletes leírás

Hűtött áruk, gyógyszerek és finomságok rövidebb (48 órát meg nem haladó) szállítására alkalmas.

Akár több mint 24 órán át tartja a hőt
Szúrásálló, ütésálló, nem ázik át!
Könnyen zárható, öntapadós zárócsík biztosítja a tökéletes záródást!

Egyedülálló hőtartó csomagolás. A CoolMailer boríték-szerű kialakítása lehetővé teszi, hogy a hagyományos hungarocell dobozokkal ellentétben a lehető legszorosabban illeszkedjen a benne tárolt termékekre.

A CoolMailer a környezetbarát csomagolás!

A CoolMailer környezetbarát alternatívája a hungarocell és XPS dobozoknak. Egyrészt a gyártása során jóval kevesebb szennyező anyag kerül a környezetbe, másrészt helytakarékosan lehet tárolni, kidobni, használat után könnyedén lehet komposztálni vagy újrahasznosítani. Ha fontos Önnek a környezetbarát csomagolás, a CoolMailer a megoldás.

A különleges kialakítása révén kiváló védelmet nyújt még a sugárzó hővel szemben is. Hőtartó képességét tesztekkel igazolták és hosszabb időn keresztül képesek megőrizni a csomag hőmérsékletét egyéb kiegészítők (pl.: szárazjég vagy jégakku) nélkül is.

ISO 9001 szabvány

ISO 22000 szabvány

HACCP szabályoknak megfelel

Az erre a célra kialakított hőkamrákban elvégzett tesztek is igazolták, hogy sokkal jobb hőtartó képességgel rendelkeznek a CoolMailer csomagolások, mint a hagyományos hungarocell doboz társaik. 21 óra alatt mindössze 11,3 Celsius fokot emelkedett a CoolMailer belső hőmérséklete. Ráadásul 5 Celsius fokról, fagyasztott termékek esetén a hőhatás még kisebb lehet.

Teljes leírás

Hűtőtasak + Jégakku 1db