Csalán kondicionáló hajbalzsam 250 ml (Herbária)
Csalán kondicionáló hajbalzsam 250 ml (Herbária)

815 Ft

Csalán kondicionáló hajbalzsam 250 ml (Herbária)

815 Ft

A Csalán hajápoló családot a festett, száraz, erősen igénybevett haj ápolására fejlesztettük ki.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció

Kifutott termék

A termék értékesítése megszűnt webshopunkban

Részletes leírás

A Csalán hajápoló családot a festett, száraz, erősen igénybevett haj ápolására fejlesztettük ki. A csalánkivonat, a keratin és a sokféle vitamin egyedülállóan hatékony kombinációban van jelen ezekben a termékekben. A Csalán hajbalzsam kondicionálja, hidratálja a hajszálalkat, ezáltal visszaadja a száraz haj rugalmasságát, tartását.

A Csalán hajbalzsam alkalmazásával a haj könnyen kezelhetővé, testessé válik. Száraz, festett, erősen igénybevett hajra is ajánlott. Különleges növényi formula, keratin és vitaminok olyan kombinációja, mely egyedülállóan hatékony.

A termék alkalmazása:

Az alaposan leöblített hajra vigye fel a haj hosszának megfelelő mennyiségű Csalán hajbalzsamot, alaposan fésülje át, majd öblítse le.

Forgalmazó: Herbária Zrt.

A termék belső fogyasztásra nem alkalmas. A termék nem gyógyít betegségeket. A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas. Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával! Kerülni kell a szembejutást. Az ajánlott napi alkalmazási mennyiséget ne lépje túl! Ne használja irritált vagy sérült bőrfelületen!  Ne használja a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Ha kiütés jelentkezik, függessze fel a használatát! Gyermekektől elzárva tartandó.

Teljes leírás

Csalán kondicionáló hajbalzsam 250 ml (Herbária)