GinkoPrim MAX 120 mg tabletta 30db
GinkoPrim MAX 120mg tabletta 30db

1 990 Ft

GinkoPrim MAX 120mg tabletta 30db

1 990 Ft

A ginkgo biloba hozzájárul a megfelelő agyi vérkeringés fenntartásához. A magnézium az idegrendszer megfelelő működéséhez, a Cink a normál szellemi működés fenntartásához járulhat hozzá.
Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Készleten van a termék

 • Bartók Béla

  Átvehető 2020. nov. 25., szerda, nyitás: 10:00

 • Szent István körút

  Átvehető 2020. nov. 25., szerda, nyitás: 7:30

 • Rákóczi út

  Átvehető 2020. nov. 25., szerda, nyitás: 7:30

 • Fény utcai piac

  Átvehető 2020. nov. 25., szerda, nyitás: 7:30

Részletes leírás

Nettó tömeg: 30 db tabletta 20,1 g

A GinkoPrim Max 120 120 mg ginkgo biloba kivonat és két ásványi anyag, a magnézium és a cink különleges kombinációja. A ginkgo biloba hozzájárulhat a megfelelő agyi vérkeringés fenntartásához. A GinkoPrim Max 120 magnéziumtartalma hozzájárulhat az idegrendszer megfelelő működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A cink hozzájárulhat a  normál szellemi működés fenntartásához.

 • A ginkgo biloba standardizált kivonata garantálja a pontosan meghatározott hatóanyag mennyiséget (flavon glikozidok, terpén-laktonok). A ginkgo biloba hozzájárulhat a megfelelő agyi vérkeringés fenntartásához, és támogathatja a normál szellemi működést.
 • A magnézium hozzájárulhat az idegrendszer megfelelő működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.
 • A cink hozzájárulhat a normál szellemi működés fenntartásához.

A napi adag tartalmaz:
1 tabletta % NRV*

 • Ginkgo biloba kivonat (24% ginkgo flavon glikozidra és 6% terpén-laktonra standardizált kivonat) 120,0 mg-
 • Magnézium 150,0 mg 40
 • Cink 15,0 mg 150

*: napi beviteli referenciaérték felnőttek esetében;

-: nincs megállapított referenciaérték

Adagolás: 
Naponta 1 tabletta, lehetőleg étkezés után, bő folyadékkal.

Forgalmazó: Walmark Kft.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Száraz, sötét helyen, legfeljebb 25°C-on tárolandó! A termék fogyasztása terhes és szoptató anyáknak, gyermekeknek, véralvadásgátló szerek szedése esetén, illetve műtétet megelőzően nem ajánlott! Befolyásolhatja a vércukorszintet, ezért cukorbetegek a termék használata előtt konzultáljanak a kezelőorvosukkal.

Teljes leírás

GinkoPrim MAX 120mg tabletta 30db