Myo-Inositol+Folsav por 240g (citrus ízű) (Naturvitamin)
Myo-Inositol+Folsav por 240g (citrus ízű) (Naturvitamin)
6 590 Ft
7 990 Ft

Myo-Inositol+Folsav por 240g (citrus ízű) (Naturvitamin)

6 590 Ft
7 990 Ft
Az Inozitolt régebben a B-vitaminok csoportjába sorolták (B9), de klasszikus értelemben véve nem tartozik ebbe a kategóriába, mivel a szervezet myo-inozitol formájában képes szintetizálni.
Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció

Kifutott termék

A termék értékesítése megszűnt webshopunkban

Részletes leírás

Kiszerelés: 240 g

Nettó tömeg: (240 g±10%)

Az Inozitolt régebben a B-vitaminok csoportjába sorolták (B9), de klasszikus értelemben véve nem tartozik ebbe a kategóriába, mivel a szervezet myo-inozitol formájában képes szintetizálni. Változatos és kiegyensúlyozott étrenddel, főleg a húsfélék, tej, tejtermékek és a gabonafélék fogyasztásával juttathatjuk a szervezetünkbe.

Összetevők: myo-inozitol, folsav, ízesítés: természetes citrom és narancs kivonat

Hatóanyag/Mennyiség

Inozitol (myo-inozitol) 2 g
Folsav 200 µg

Napi ajánlott mennyiség: Keverjen el 2,5 dl vízben 1 x 2 adagolókanál port

Fogyassza étkezés közben vagy utána.

Myo-Inozitol és Folsav por 240 g

A kiegészítő folsav- bevitel növelheti az anyai folát-ellátottság szintjét. Az alacsony anyai folát-szint a fejlődő magzat velőcső-záródási rendellenessége kialakulásának kockázati tényezője. 

A folát részt vesz a normál aminosav-szintézisben, és hozzájárulhat a megfelelő pszichológiai funkció fenntartásához.

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

Myo-Inositol+Folsav por 240g (citrus ízű) (Naturvitamin)