Medicare arany fogkefe 1 db
Medicare arany fogkefe 1 db

890 Ft

Medicare arany fogkefe 1 db

890 Ft

A HS Medicare fogkefe antibakteriális hatású és kettős sörterendszernek köszönhetően a fogselymet is helyettesítheti.
Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Rendelésre

Részletes leírás

Új generációs fogkefe az egészséges fogakért, fogínyért és egészségért.

A parányi arany részecskéknek és a sörték kialakításának köszönhetően tisztább és egészségesebb fogakat érhetsz el, mint hagyományos fogkefével. Az arany a baktériumok sejtfalával érintkezve elpusztítja azokat, és egészséges szájflórát alakít ki.

Kézre álló, csúszásgátló kialakítás teszi könnyebbé a használatot. A puha sörték lehetővé teszik az érzékeny fogak alapos tisztítását. A hagyományos fogkefék nejlon szálainál sokkal vékonyabb PBT sörték (több mint 2100db!) kiválóan tisztítanak, sokkal alaktartóbbak.

A fej vékonyított és kerekített végének köszönhetően a hátsó fogakat is eredményesen tisztítja. A HS Medicare fogkefe antibakteriális hatású és kettős sörterendszernek köszönhetően a fogselymet is helyettesítheti. A hosszabb, vékony szálak a fogközöket is kitűnően kitisztítják a fogíny felsértése nélkül, míg a hagyományos szálak a fogfelületet tisztítják.

Figyelmeztetés: gyermekek felügyelett mellett használhatják, 3 éves kor felett.

Gyártó: Hansung Compay

Forgalmazó: Natur-all Kft.

A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

Medicare arany fogkefe 1 db