Lacalut aktív extra Sensitive fogkrém 75 ml
Lacalut extra Sensitive fogkrém 75 ml
1 250 Ft

Lacalut extra Sensitive fogkrém 75 ml

1 250 Ft

Az új professzionális Lacalut extra Sensitive fogkrém ellenállóvá teszi a fogakat, különösen kíméletesen és hatékonyan tisztítja a fogak felületét.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció

Kifutott termék

A termék értékesítése megszűnt webshopunkban

Részletes leírás

Az új professzionális Lacalut extra Sensitive fogkrém ellenállóvá teszi a fogakat, különösen kíméletesen és hatékonyan tisztítja a fogak felületét. A speciális hatóanyag-kombináció csökkentheti a fogak érzékenységét, különösen a fognyak területén.

A speciális gyártási eljárás során az egyes tisztítórészecskék kerekek és lényegesen kisebbek, mint a hagyományos tisztítórészecskék, ezáltal megvédik a fogakat a szükségtelen dörzsöléstől.

Alkalmazási javaslat: Felnőttek számára ajánlott. Használja naponta kétszer, hogy tartósan védje a fogait az érzékenységtől.

Figyelmeztetés: Gyermekek számára nem ajánlott!

Összetevők: Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Polyethylene, Potassium Chloride, Strontium Acetate, Silica, PEG-32, Poloxamer 188, Cocamidopropyl Betaine, Panthenol, Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Aroma, Aluminum Lactate, Olafl ur, Sodium Fluoride, Titanium Dioxide, Allantoin, Sodium Saccharin, Chlorhexidine Digluconate, Bisabolol. (1476 ppm Fluoride)

Gyártja: Dr. Theiss Naturwaren GmbH.

Forgalmazza: Naturprodukt Kft.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! 
A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

Lacalut extra Sensitive fogkrém 75 ml