PorXukor 500g (Nature Cookta)
PorXukor 500g (Nature Cookta)

1 345 Ft
1 590 Ft

PorXukor 500g (Nature Cookta)

1 345 Ft
1 590 Ft

PorXukor finomított cukor helyett, mert: 75%-kal kevesebb szénhidrátot tartalmaz, mint a finomított cukor, 100%-ban természetes,
Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció

Kifutott termék

A termék értékesítése megszűnt webshopunkban

Részletes leírás

Fa alapanyagból készül Finnországban, döntő részt nyírfából és egy kevés bükkfát használnak fel az előállítása során. A fa alapanyag biztosíték a legmagasabb minőség eléréséhez a nyírfacukor gyártása során. 

Nyírfacukor, Xilit és Xylitol ( xylit ) néven is ismert. Ízre, állagra hasonlít a kristálycukorra, de az energiatartalma és a szénhidráttartalma lényegesen kevesebb nála. Nem vált ki inzulin választ, ezért cukorbetegek is biztonságosan fogyaszthatják. A szájban és a testben lévő baktériumok és gombák nem tudják lebontani, ezért fogszuvasodást sem okoz és Candida diéta esetén is fogyasztható. Több mint kétszáz éve használjuk, elterjedését a napóleoni háborúknak köszönhetjük.

100%-ban természetes
Fa alapanyagból

Származási hely: Finnország

Génmanipuláció mentes (A fa alapanyag természetesen a génmanipuláció-mentességre is garancia, hiszen a kukoricával ellentétben a fák mentesek a génmanipulációtól.)

Glikémiás indexe: 7

Energiatartalma: 240 kcal 100 grammban 

  • 75%-kal kevesebb szénhidrátot tartalmaz, mint a finomított cukor
  • Étvágycsökkentő hatású, késlelteti az éhségérzetet.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! 
A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

PorXukor 500g (Nature Cookta)