NT ESI Echinacea kapszula 30db
ESI Echinacea kapszula 30 db (Natur Tanya)
1 990 Ft

ESI Echinacea kapszula 30 db (Natur Tanya)

1 990 Ft

Echinacea kapszulánk nagy dózisú, standardizált étrend-kiegészítő.

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Készleten van a termék

 • Bartók Béla

  Átvehető 2022. dec. 10., szombat, nyitás: 7:30

 • Szent István körút

  Átvehető 2022. dec. 10., szombat, nyitás: 7:30

 • Rákóczi út

  Átvehető 2022. dec. 10., szombat, nyitás: 8:30

 • Fény utcai piac

  Átvehető 2022. dec. 10., szombat, nyitás: 7:30

Részletes leírás

A kasvirág néven is ismert echinaceából készült kapszula nagy dózisú, standardizált étrend-kiegészítő.

Kiszerelés: 30 db kapszula

Az echinaceának két válfaja van: a bíborlevelű kasvirág (Echinacea purpurea) és a keskenylevelű kasvirág (Echinacea angustifolia). Mindkét növény hasonló gyógyhatással rendelkezik. A kapszula mind a kétféle Echinacea kivonatát egyesíti, a növények különböző részeivel (virágzat, levél, szár, és gyöker).

a kapszula hatóanyagai

 • Echianece purpurea növény száraz kivonat
 • Echinacea purpurea teljes növény száraz kivonat
 • Echinacea purpurea gyökér száraz kivonat
 • Echinacea angustifolia gyökér száraz kivonat

Összetevők: Echianece purpurea növény száraz kivonat, Echinacea purpurea teljes növény száraz kivonat, Echianece purpurea gyökér száraz kivonat, garantált 2% cikória sav kivonattal, Echinacea angustifolia gyökér száraz kivonat garantált 4% echinacosid tartalommal, kapszula (étkezési zselatin), mikrokristályos cellulóz, szilícium-dioxid, magnézium sztearát, antocián

A specifikációban feltüntetett adatok 1 kapszulára vonatkoznak. A bíbor kasvirág hatóanyaga a következőképpen található meg 1 kapszulában: Bíbor kasvirág (Echinacea purpurea L.) teljes növény kivonata 6:1  (amelyből polifeniolok) - 270 mg (10,8 mg); Bíbor kasvirág (Echinacea purpurea L.) teljes növény kivonata 4:1 - 75 mg; Bíbor kasvirág (Echinacea purpurea L.) teljes növény kivonata 2:1 (amelyből cikóriasavak) - 30 mg (0,6 mg); Keskenylevelű kasvirág (Echinacea angustifolia L.) gyökér kivonat 9:1 (amelyből echinakozidok) - 5 mg (0,2 mg)

További tudnivalók a termékről:

 • Adagolási javaslat: Naponta 1-3 kapszula bevétele folyadékkal.
 • OETI: 15073/2014

Forgalmazó: Natur Tanya, Doktor Természet Kft.

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

ESI Echinacea kapszula 30 db (Natur Tanya)