Benton csiga-méh esszencia 60 ml

5 800 Ft

Rendkívül gazdagon hidratálja a bőrt, és szembeötlően egységesíti a bőrtónust, és csökkenti az apróbb ráncokat.
Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Készleten van a termék

  • Szent István körút

    Átvehető ma 19:30-ig

Mennyiség: db

Részletes leírás

A károsodott és durva bőrt kisimítja, és strapabíróvá teszi a stressz és a különböző szennyeződések ellen. Rendkívül gazdagon hidratálja a bőrt, és szembeötlően egységesíti a bőrtónust, és csökkenti az apróbb ráncokat.

Csiganyálka:
A csiganyálka gyógyító hatása ma már jól ismert. Chilei csigatelepen a gazdák észrevették, hogy a kezük puha és sima, és a kisebb sérülések, vágások, hegek különösen gyorsan gyógyultak. Nem véletlenül. A csiganyálka saját önvédő mechanizmusa okán ennyire hatékony, hiszen a házuk túlságoan törékeny, viszont az életük múlik a gyors helyreállításon.

Kutatások kimutatták, hogy a csigák nyálkás váladéka segíti a sérült héj javítását, rendkívül nagy mértékben tartalmaz allantonint, kollagént, elasztint és antibakteriális anyagokat, melyek mind jótékonyan hatnak a bőr egészségének és simaságának helyreállítására.

Méhméreg:
Az Apis melifera - háziméh - méreg bőséges melittinben (egy fajta peptid), illetve hialuronokban, melynek hatására bekerül a hegekbe, és tulajdonképpen feloldja a hegszövetet. Orvosi szakfolyóiratokban közölt tanulmányok kimutatták antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatását, ily módon rendkívül eredményes az aknekezelésben is.

A Benton csiganyálka-méhméreg esszencia 90% csiganyálka szűrleményt tartalmaz (víz helyett), ezen felül aloe vera dzsúzt, méhmérget, EGF-et, és sok egyéb értékes és természetes alkotórészt, pl. betaint, arbutint, adenozint, allantoint, arginint, stb.

Parabén, ásványi olaj, alkohol, szteroid, benzophenon, szintetikus parfüm, mesterséges színezék mentes termék.

Használata:
Arctisztítás és tonizálás után vigyél fel egy kis mennyiséget, és egyenletesen, finoman dolgozd a bőrödbe. Magában is elégséges hidratáló, száraz bőr esetén alkalmazható utána kiegészítő termék, krém. Durva, erősen károsodott bőr esetén naponta kétszer használd.

Teljes leírás

Vásárlói vélemények

Az értékeléshez be kell jelentkezned
5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0