Pokolian égő nyelőcső a reflux egyik legkellemetlenebb tünete

  • 2017.május 24. szerda
  • nyelőcső, mellkas
Pokolian égő nyelőcső a  reflux egyik legkellemetlenebb tünete

Az ijesztő ok magyarázata egyszerűnek hangzik: a rosszul záró gyomorszájon át utat tör magának a gyomorsav, s ott is mar, ahol nem kéne. A kínzó érzés ugyanakkor nem csak a topvezetőket sújthatja, de olyan helyzetekben szintén jelentkezhet, amikor túlzott nyomás nehezedik a gyomorra, így például egy kiadós vacsorát követően, de elhízás, terhesség és szűk ruha viselése esetén is.

Édesgyökér kivonat a kellemetlen tünetek enyhítésére

Szerencsére a természet ereje és a szakemberek tudása speciális védelmet jelent. A kutatók megállapították, hogy az édesgyökér kivonata kifejezetten jótékony hatást gyakorol a nyelőcsőre, a gyomorra és a nyombél nyálkahártyáira. Ez a védelem ráadásul nem csak gyomorsav okozta kellemetlen maró érzésnek, de különféle gyógyszeres irritációknak is elejét veheti.

A retrokedvenc medvecukor ízű Gastro-Bon rágótabletta ráadásul nem csak ezt a különleges, természetes hatóanyagot tartalmazza, de hasznos tejsavbaktériumokkal és prebiotikumokkal is támogatja az emésztést, hozzájárulva az egészséges gyomor- és bélműködés eléréséhez. További jó hír, hogy a készítmény a liszt- és tejcukorérzékenyek, a cukorbetegek és magas vérnyomással küzdők számára egyaránt fogyasztható, annak alkalmazásáról csak a kismamák, a szoptatós anyák és három év alattiak kénytelenek lemondani.