HERBioticum Mesterbalzsam

  • 2018.április 10. kedd
  • herbioticum, meszterbalzsam
 
HERBioticum Mesterbalzsam
Reumatikus panaszok a mindennapokban


A kollégáid a raktárban helyetted pakolják a nehéz dobozokat? Az unokád már nem ugrik a nyakadba, mert ölelés helyett jajgatás a jutalma? Lassan itt a tavaszi jó idő, a futócipőd már majdnem kiugrik a szekrényből, de annyira fájnak a lábaid, hogy inkább a jól bevált mondattal nyugtatod magad: “ Majd holnap elkezdem... “.

A reumatológia tágabb értelemben vett tárgykörébe a gyulladásos kötőszöveti betegségek, a gerinc és az ízületek gyulladásos és kopásos problémákat soroljuk. Sajnos ezekkel a panaszokkal kortól, életstílustól függetlenül, széles körben találkozhatunk a mindennapi életünk során. Bátran kijelenthetjük, hogy a cukorbetegség, magas vérnyomás vagy éppen a visszér mellett a reumatikus panaszok is a népbetegségek közé sorolhatók.


Mit tehetünk ellene?


Ha komoly problémával találkozunk, természetesen az első lépés, hogy orvoshoz fordulunk.

Azonban, hajlamosak vagyunk az időszakos, kisebb fájdalmakra nem elegendő figyelmet fordítani. A probléma pontosan itt kezdődik, mivel a szervezetünk ezekkel a fájdalmakkal jelez, hogy ideje lenne gondot fordítani rá. A prevenció a mai orvostudomány és az öngyógyítás egyik legfontosabb része, hiszen, ha időben foglalkozunk a kis problémákkal, könnyen megakadályozhatjuk, hogy elhatalmasodjanak. Nem beszélve arról, hogy míg a magas vérnyomás vagy a visszér esetenként kellemetlen élettani hatással járhat, addig a reumatikus panaszoktól szenvedőknek komolyan megnehezítheti a legapróbb teendők elvégzését is.


A természet ajándéka

A népi gyógyászatban évezredes múltra tekint vissza a gyógyhatású növények rendszeres használata. A hagyományos gyógymódok újra teret hódítanak az egészséges életmódot folytató emberek körében, hiszen számos előnnyel rendelkeznek a szintetikus készítményekkel szemben. Az általános egészségügyi problémákra, melyek megnehezíthetik, kényelmetlenné tehetik mindennapjainkat, könnyen találhatunk megoldást az anyatermészet patikájában. Szerencsére, egyre több gyártó a Herbioticumhoz hasonlóan, bátran fordul vissza a gyökerekhez, használ tradicionális, régóta bevált recepteket.


Komplex készítmények

A vegyipari technológiák folyamatos fejlődésének hála, már nem kell feltétlenül zsúfolásig tömni gyógynövényekkel az otthoni gyógyszeres szekrényt, elég beszereznünk a legjobb készítményeket, melyek komplexen tartalmazzák a legfontosabb gyógynövények természetes hatóanyagait. A receptúra elkészítésénél nem csak arra törekednek, hogy természetes, magas tisztaságú kivonatokat használjanak, hanem külön hangsúlyt fektetnek arra is, hogy az adott hatóanyagok kiegészítsék, felerősítsék egymás hatásait.

A Herbioticum termékcsalád legékesebb tagja, a Mesterbalzsam, 56 hozzáadott aktív hatóanyagával egyedülálló példával szolgál az összetett készítmények piacán, kifejezetten ezekre a területekre koncentrálva. Bőrápoló krémként, segíthet ápolni, nyugtatni az érzékeny bőrfelületet. Minden bőrtípusra nyugodt szívvel alkalmazható, nyílt seb esetén vagy nyálkahártyával borított felületen azonban nem használható. Izomfáradság, reumatikus panaszok esetén a bőrbe masszírozva segítheti a regenerációt, élinkítheti a vérkeringést, csökkentve ezzel az állandósult fájdalmat.

Ha fájdalomról van szó, a kompromisszum nem megoldás.

Herbiotucim Mesterbalzsam

HERBioticum Mesterbalzsam NATURAL tubusos 75 ml

Különleges összetételű természetes gyógynövényes krém 28 féle válogatott gyógynövény kivonattal és 24 féle növényi eredetű olajjal.

Listaár: 1 375 Ft
Kedvezményes ár:
1 250 Ft

HERBioticumִ Mesterbalzsam 250ml

Ízületi, reumás panaszok, visszeres gyulladások és izomfájdalmak enyhítésére szolgáló krém 56 hozzáadott aktív hatóanyaggal.

Listaár: 2 990 Ft
Kedvezményes ár:
2 350 Ft

HERBioticum Mesterbalzsam NATURAL 250 ml

Természetes gyógynövényes krém 28 féle válogatott gyógynövény kivonattal és 24 féle növényi eredetű olajjal.

Listaár: 3 790 Ft
Kedvezményes ár:
2 795 Ft