BioFresh Joghurtos Éjszakai ráncsimító krém 50ml
Bio Fresh Joghurtos Éjszakai ráncsimító krém 50ml

2 195 Ft
2 495 Ft

Bio Fresh Joghurtos Éjszakai ráncsimító krém 50ml

2 195 Ft
2 495 Ft

Természetes Rózsaolajat, Probiotikus Joughurt kivonatot tartalmazó bőrmegújító éjszakai krém, melynek rendszeres használata elősegíti a celluláris folyamatok egészséges működését, a bőr epidermiszének egészségét.
Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Készleten van a termék

  • Szent István körút

    Átvehető ma, nyitás: 7:30

Részletes leírás

Kiszerelés: 50ml

Természetes Rózsaolajat, Probiotikus Joughurt kivonatot tartalmazó bőrmegújító éjszakai krém, melynek rendszeres használata elősegíti a celluláris folyamatok egészséges működését, a bőr epidermiszének egészségét. Antioxidáns hatásának köszönhetően megköti a szabadgyököket, melyek a bőröregedés eddigi ismert folyamatának fő tényezői.

Egy forradalmian új termék, rendkívül hatékony, aktív összetevőkkel, mint probiotikus joghurt és a természetes bolgár rózsaolaj. Az értékes probiotikus termék kombinálva a természetes rózsaolajjal, nagy teljesítményű sejtregeneráló. Intenzíven serkenti a kollagén és elasztin szintézisét - garantáltan intenzív ráncsimító hatású. 

Alkalmazás: Esténként vigye fel könnyű, körkörös mozdulatokkal az előre megtisztított arc, nyak kontúrbőrre és hagyja, hogy bőre beszívja a krémet!

Figyelmeztetés: A termék kizárólag külsőleg alkalmazható. Szembe, nyálkahártyára ne kerüljön! Ha mégis előfordul, bő vízzel öblítse ki! Gyermekektől elzárva tartandó!

Összetevők: Lásd a dobozon jelezve!
Minőségét megőrzi: Lásd a dobozon jelezve!

Gyártó: Bio Fresh Ltd.
Forgalmazó: Bio-Kozmetikum Kft.

A termék belső fogyasztásra nem alkalmas. A termék nem gyógyít betegségeket. A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas. Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával! Kerülni kell a szembejutást. Az ajánlott napi alkalmazási mennyiséget ne lépje túl! Ne használja irritált vagy sérült bőrfelületen! Ne használja a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Ha kiütés jelentkezik, függessze fel a használatát! Gyermekektől elzárva tartandó.

Teljes leírás

Bio Fresh Joghurtos Éjszakai ráncsimító krém 50ml