Big Star Lícium gyümölcs kivonat ampulla 10 x10ml
Big Star Lícium gyümölcs kivonat ampulla 12x10ml

1 150 Ft

Big Star Lícium gyümölcs kivonat ampulla 12x10ml

1 150 Ft

A Lycium Gyümölcs a világon a második legmagasabb C-vitamin tartalmú gyümölcs
Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Készleten van a termék

 • Szent István körút

  Átvehető ma, nyitás: 7:30

 • Rákóczi út

  Átvehető ma, nyitás: 7:30

 • Fény utcai piac

  Átvehető ma, nyitás: 7:30

Részletes leírás

Kiszerelés: 12 db

A Lycium Gyümölcs kizárólagos termőterülete Ningxia tartomány, Mongólia és Kína határánál. Innen, ma már termesztésből) származik a kiemelkedően magas tápanyagtartalmú kivonat az Ördögcérna, Lycium, Lycci, vagy Goji bogyó néven is ismert gyümölcs.

A Lycium Gyümölcs a világon a második legmagasabb C-vitamin tartalmú gyümölcs, több mint 21% rostot tartalmaz, többet, mint a zabkorpa, ami táplálja a bélbaktériumokat (fermentálható), közel 20 féle aminosavat és esszenciális zsírsavakat tartalmaz, 19 aminosavat (a fehérjék építőkövei) tartalmaz, melyek közül 8 esszenciális, azaz nélkülözhetetlen az élethez.

E-vitamint is tartalmaz, ami ritkán fordul elő gyümölcsökben, csak gabonában és magvakban.  Alkalmazás: Napi két Lícium Gyümölcs Ampulla fogyasztása javasolt. Használat előtt felrázandó.

Összetevők: Lícium Gyümölcs Kivonat, Víz.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!

Minőségét megőrzi: a csomagoláson / terméken jelezett időppontig.

Származási hely: Kína.

OGYÉI Notifikációs szám: 6990/2010

Forgalmazó: Big Star Street Kft.

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

Big Star Lícium gyümölcs kivonat ampulla 12x10ml