Jutavit Laktáz Enzim tabletta 60db
Jutavit Laktáz Enzim 5000 FCCU tabletta 60db

1 650 Ft
1 895 Ft

Jutavit Laktáz Enzim 5000 FCCU tabletta 60db

1 650 Ft
1 895 Ft

A Laktáz enzim az emésztési nehézségekben szenvedőknek nyújthat segítséget.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció

Kifutott termék

A termék értékesítése megszűnt webshopunkban

Részletes leírás

Kiszerelés: 60db

A Laktáz enzim az emésztési nehézségekben szenvedőknek nyújthat segítséget.

A tejfogyasztás eltérő emésztési problémákat-, zavarokat okozhat, ha hiányzik a laktóz bontó enzim vagy, ha ennek a termelődése nem megfelelően működik pl.: csökkentve. Tünetek a puffadás, görcsös hasi fájdalom, hasmenés, émelygés vagy a rossz közérzet. A laktózérzékenység vagy laktózintolerancia a laktóz, egy a tejben és a tejtermékekben megtalálható cukorféle lebontásának képtelensége. Ennek oka a lebontáshoz szükséges laktáz enzim hiánya vagy alacsony szintje.

Összetevők:
Tömegnövelő szerek (szorbit, mikrokristályos cellulóz), csomósodást gátló (magnézium sztearát), maltodextrin, laktáz enzim (béta-galaktozidáz), víz, nátrium klorid.

Adagolás Felnőtteknek:
Étkezésenként 1-5 tabletta a bevitt tejcukor mennyiségétől függően. Egy tablettában lévő laktáz enzim átlagosan 10g tejcukrot (laktózt) képes lebontani, amely hozzávetőleg 2dl tehéntejnek felel meg. A tablettát közvetlenül az étkezés előtt folyadékkal lenyelni vagy szétrágva fogyasztani szükséges.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

Jutavit Laktáz Enzim 5000 FCCU tabletta 60db