Kategóriák
A zöld kávé hatékony fogyókúrás termék. Vásároljon Ön is! 0 termék

Zöld kávé

A zöld kávé, olyan kávébab amely nincs megpörkölve. Kivonata erős antioxidáns, hatóanyaga a klorogénsav.

Jótékony hatásai:
jó hatással van a sejtekben végbemenő szénhidrát- és zsír anyagcserére
csökkenti, normalizálja a vércukorszintet, így előnyös cukorbetegségben
csökkenti a vérnyomást
fogyókúrában is hasznos társ (de érdemes odafigyelni az étkezésre is)

Fogyókúra esetén kifejezetten ajánljuk! Hatóanyagai megakadályozzák, hogy vércukorszintünk ingadozzon, így akinek diéta mellett is nehéz beállítani a vércukorszintjét, annak megfontolandó a zöldkávé alkalmazása. Ez a sav nemcsak a kávéban, hanem a napraforgóban, a sárgarépában, a paradicsomban és az articsókában is megtalálható.talomból válgathat Kínálatunkban több különböző termékcsaládból, és hatóanyag tartalomból válogathatnak.

Rendezési mód:

Különleges, valódi zöldkávé és őrölt, pörkölt kávékeverék. Kávézás egészségbe írva! Gátolja a zsírlerakódást. Hozzájárulhat a tökéletes fogyáshoz.

Listaár: 1 150 Ft
Kedvezményes ár:
1 035 Ft

A frissítő hatású feketekávé mindennapjaink szerves részévé vált, pörkölés nélküli zöld termése azonban csak az utóbbi években került a kutatók látókörébe.

Listaár: 1 525 Ft
Kedvezményes ár:
1 385 Ft

A zöldkávébab kivonat minden pozitív tulajdonságát a klorogén savaknak köszönheti.

Listaár:
1 595 Ft

A zöld kávé a forradalmian új fogyókúrás termék a természet ajándéka. Csökkentheti a bevitt szénhidrátok zsírrá alakulását, valamint kiváló antioxidánsként tartják számon.

Listaár: 2 090 Ft
Kedvezményes ár:
1 750 Ft

A ZöldKávét az Arabica kávécserjék még éretlen szemeiből állítják elő. Az ebben a formában felhasznált kávék természetes anyagokban gazdagok, amiket a pörköléssel egyébként elvesztenének.

Listaár: 2 290 Ft
Kedvezményes ár:
1 990 Ft

A zöld kávéban antioxidánsok lelhetőek fel, amelyek felgyorsítják az anyagcserét.

Listaár: 2 405 Ft
Kedvezményes ár:
2 090 Ft

A Vital zöldkávé és garcinia tabletta termék fogyasztását a fogyókúrás étrend kiegészítéseként, megnövelt fizikai aktivitás/testmozgás mellett ajánljuk.

Listaár: 2 740 Ft
Kedvezményes ár:
2 490 Ft

A Zöld kávé kivonat a friss kávétermés ötszörös koncentrátumából készül A fahéj hozzájárul a vércukor értékek megfelelő szinten tartásához.

Listaár: 2 820 Ft
Kedvezményes ár:
2 495 Ft

Kávé tulajdonsága és élvezete mellett zsírégető és antioxidáns hatással is rendelkezik.

Listaár: 2 875 Ft
Kedvezményes ár:
2 500 Ft

A zöld kávé a le nem őrölt kávébab kivonata, melynek a legfőbb hatóanyaga a - pörkölés során egyébként lebomló - klorogénsav.

Listaár: 3 490 Ft
Kedvezményes ár:
3 310 Ft

Zöld kávé, harc a zsírok ellen. A vizsgálatok és a klinikai kísérletek alapján kiderült, hogy a zöld kávé klorogénsav tartalmának köszönhetően csökkenti a bevitt szénhidrátok zsírrá alakulását, valamint kiváló antioxidánsként tartják számon.

Listaár: 3 735 Ft
Kedvezményes ár:
3 395 Ft

Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.