Kategóriák
0 termék

Grapefruitmag Olajkapszula 60 db (Zafír)

Grapefruitmag Olajkapszula 60 db (Zafír)
Cikkszám: ZAF699
Megtakarítás: 430 Ft 2 850 Ft
3 280 Ft

Raktáron 1137 Budapest, Szent István körút 18.

Raktáron 1113 Budapest, Bartók Béla út 85.

Nincs raktáron 1152 Budapest, Pólus Center

Nincs raktáron 1024 Budapest, Fény utcai piac

Raktáron 1072 Budapest, Rákóczi út 10.

Raktáron Központi raktár

Grapefruitmag Olajkapszula 60 db (Zafír)

Grapefruitmag Olajkapszula 60 db (Zafír)

db
Megtakarítás: 430 Ft 2 850 Ft
3 280 Ft
Készleteltérés lehetséges. A biztos átvétel érdekében, kérem adja le rendelését és várja meg kollégánk visszaigazolását!

A mai orvoslás már specifikusan kutatja azt a hatásmechanizmust, amelynek eredményeképpen hatásosan alkalmazható a bőr, illetve a külső hámréteg élettani működésének támogatására. Külsőleg dörzsöléssel, masszírozással a bőr szöveteire gyakorolt - belsőleg a májat regeneráló és zsírégető hatása előnyös.
Fontos kiemelnünk aktív bioflavon tartalmát, illetve egy kifejezetten vírusölő tulajdonságát is.
Mai napig az egyik leginkább kutatott déli gyümölcs. Nagy Sándornak nem álltak rendelkezésére dokumentumok, a mai kor embere viszont minden tudás birtokában használhatja a vírusok megölésére a grapefruitmag olajat.

A mediterrán népcsoportok évszázadok óta - bár akkor még speciális, erre a célra kialakított kő edényekben pépesre zúzva - használták az olajat. Az ő elsődleges megfigyeléseikre alapozza a modern orvostudomány azt a feltevést, hogy a grapefruit mag olaja mind külsőleg, mind belsőleg igen hasznos támogatója lehet a szervezetnek.

Adagolás:
őszi-téli hónapokban folyamatosan napi 2 kapszula, tavaszi-nyári hónapokban napi 1 kapszula. A készítmény szedése közben bármilyen egészségügyi probléma esetében kérje ki kezelőorvosa véleményét!

Tárolás:
száraz, hűvös helyen, gyermekektől elzárva.
Tudta-e, hogy a grapefruit magból nyert olajat már Nagy Sándor harci gyógyítói is használták? A mai népi orvoslás külsőleg leginkább a láb bőrébe masszírozva használja a grapefruit mag olajat.

Minőségét megőrzi:
A dobozon jelzett hónap végéig (nap,hó,év)

Tárolás:
Száraz, hűvös helyen tartandó!

Vásárlói vélemények:

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Kérjük, jelentkezzen be és írja meg a véleményét.

Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.