Kategóriák
Xylitol gyerek rágógumi almás ízesítés 30 db | Xilit rágók | Nassolnivaló - édesség | Egyéb kategóriák | Bioegészség kft 0 termék
Xylitol gyerek rágógumi almás ízesítés 30 db

Xylitol gyerek rágógumi almás ízesítés 30 db

Cikkszám: SZY655
Forgalmazó: Egyéb
Listaár: 655 Ft
Kedvezményes ár:
570 Ft

A xilit más néven xylitol természetes növényi édesítőszer, amit rostos növényekből vonnak ki....

Részletes leírás
Xylitol gyerek rágógumi almás ízesítés 30 db | Xilit rágók | Nassolnivaló - édesség | Egyéb kategóriák | Bioegészség kft Készletinformáció

Raktáron 1137 Budapest,
Szent István körút 18.

Raktáron 1113 Budapest,
Bartók Béla út 85.

Nincs raktáron 1152 Budapest,
Pólus Center

Nincs raktáron 1024 Budapest,
Fény utcai piac

Raktáron 1072 Budapest,
Rákóczi út 10.

Raktáron Központi raktár

Készleteltérés lehetséges. A biztos átvétel érdekében, kérem adja le rendelését és várja meg kollégánk visszaigazolását!
Xylitol gyerek rágógumi almás ízesítés 30 db

Xylitol gyerek rágógumi almás ízesítés 30 db

db
Listaár: 655 Ft
Kedvezményes ár:
570 Ft
Készleteltérés lehetséges. A biztos átvétel érdekében, kérem adja le rendelését és várja meg kollégánk visszaigazolását!

A xilit más néven xylitol természetes növényi édesítőszer, amit rostos növényekből vonnak ki.

- ASZPARTAM MENTES
- GLUTÉNMENTES
- LAKTÓZMENTES
- GMO MENTES


Elsődleges funkciója a fogszuvasodás megelőzésében rejlik. Fogyasztása ajánlott minden étkezés után!

A 100%-os xilittel édesített almás rágógumi a hagyományos rágóknál jóval többet "tud", azoknál sokkal összetettebb szerepet játszik egészségünk és jó közérzetünk megőrzésében.


A szájüregben természetesen meglévő baktériumok, amelyek a fogszuvasodást okozzák, a táplálkozás során bevitt étkezési, - cukorrépából vagy nádból előállított - cukor (szacharóz) lebontásából és anyagcseréjével élnek. Az étkezési cukortól eltérő atomszerkezetű xilitet viszont nem tudják lebontani és megszakad anyagcseréjük és szaporodásuk. Ennek következtében csökken a fogszuvasodás előfordulásának esélye is. Nemzetközi kutatások alapján azokban a vizsgálati csoportokban, amelyek napi 3x rágtak 100%-os xilittel édesített rágógumit, a fogszuvasodás akár 60-70%-os arányban is visszaszorult.


Kutatások kimutatták, hogy a Xylitol különösen hatékony a fogzománcon jelentkező kisebb károsodások, repedések kijavításának elősegítésében. A xilittel keveredett nyál lúgos kémhatású, semlegesíti a baktériumok anyagcseréjéből származó savakat és a benne található kalcium, foszfát és fluorid beépül a fogzománcba. Egy tanulmány szerint a sérült vagy hiányos helyek 10-27%-át javította ki, keményítette meg.


Természetesen a Xylitol rágógumi fogyasztása nem helyettesítheti a fogmosást és a rendszeres fogorvosi ellenőrzést!


Gyártó: Hager & Werken GmbH & Co

Forgalmazó: Szilassy Kft.


A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Kisgyermektől elzárva tartandó!

Vásárlói vélemények:

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Kérjük, jelentkezzen be és írja meg a véleményét.

Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.