Kategóriák
0 termék

Silymarin 125 mg Máriatövis kapszula 30 db (Vitaking)

5/2 értékelés
Silymarin 125 mg Máriatövis kapszula 30 db (Vitaking)
Cikkszám: VK067
Forgalmazó: Vitaking Kft.
Megtakarítás: 165 Ft 1 090 Ft
1 255 Ft

Raktáron 1137 Budapest, Szent István körút 18.

Raktáron 1113 Budapest, Bartók Béla út 85.

Raktáron 1152 Budapest, Pólus Center

Raktáron 1024 Budapest, Fény utcai piac

Raktáron 1072 Budapest, Rákóczi út 10.

Raktáron Központi raktár

Silymarin 125 mg Máriatövis kapszula 30 db (Vitaking)

Silymarin 125 mg Máriatövis kapszula 30 db (Vitaking)

db
Megtakarítás: 165 Ft 1 090 Ft
1 255 Ft
Készleteltérés lehetséges. A biztos átvétel érdekében, kérem adja le rendelését és várja meg kollégánk visszaigazolását!

Az emberi szervezet legnagyobb mirigye a másfél kilónyi máj. Minden áthalad rajta, ami a tápcsatornába kerül, legyen az étel, ital, vegyszer vagy gyógyszer.

Központi laboratóriumként a máj átvizsgálja, elemeire bontja a szervezetbe jutó anyagokat, beépíti a hasznosíthatókat és kiszűri az ártalmasakat.

 

A máj mintegy ötszázféle feladatot lát el, ezek közül a két legfontosabb:

- megtisztítja a vért az anyagcsere salakanyagaitól, és hasonlóképpen bánik a hormonokkal, a gyógyszerekkel és az alkohollal

- a táplálékokat pedig energiává alakítja át, és glikogén formájában tárolja, majd fizikai erőfeszítés esetén a glikogént szőlőcukor alakjában juttatja el az izmokba

 

Naponta késztetjük májunkat a képességeit meghaladó teljesítményekre, amikor alkoholt fogyasztunk, nehéz, fűszeres, zsíros ételeket eszünk, vagy olyan műanyag ételekkel csillapítjuk éhségünket, melyeket a gyorséttermi láncokban és előre-gyártott készételként a hipermarketekben vásárolunk meg. Ezért is nagyon fontos az, hogy valamilyen módon megpróbáljuk védeni májunkat, illetve segíteni regenerálódását a rengeteg megterhelés után. Ezt szolgálja a máriatövis gyógynövény amely segít a máj megfelelő működését.


A máriatövis használata a múlt század elején visszaszorult, a 20. század közepe táján fedezték fel újra, amikor kémiailag azonosított hatóanyagkomplexével (szilimarin) végzett farmakológiai vizsgálatokban magyarázatot találtak a növény epe- és májpanaszokat enyhítő hatására.

A máriatövis bizonyítottan serkentheti a máj fehérjeszintézisét, és az egészséges májsejt növekedést.

 

Hatóanyag 1 kapszulában:  
   
Név Mennyiség
   
Máriatövis mag kivonat (Silybi mariani fructus) 156,3 mg
Ebből 80% Silymarin 125,04 mg

Silymarin 125mg Mariatovis kapszula 30db

 


Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula étkezés közben


Forgalmazó: Vitaking Kft.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes Leírás

Vásárlói vélemények:

Szabina93 Szabina93  (2017. április 03., hétfő)
Értékelés: 5
Nagyon elégedett vagyok a termékkel. Sajnos a májamat nagyon tönkrevágta egy bizonyos gyógyszer és a Silymarin teljesen helyre tette. Már 1 hónap után jobb volt az eredményem. +++


Csaba.Homolya Csaba.Homolya  (2017. március 31., péntek)
Értékelés: 5
Nagyon jó termék, mert mindíg pontosan tudom adagolni a hatóanyagit.


Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.