Kategóriák
0 termék

Vérnyomásmérők

Klinikai vizsgálattal igazolt mérési pontossággal rendelkezik a vérnyomásmérő készülék. Klinikailag validált is. Kijelzi a szabálytalan szívritmust. Vérnyomás kiértékelő színsáv található a kijelzőn. Csendesen mér, nem csipog. Az észlelt pulzusokat szívecske ábra felvillanása jelzi. Normál és vastag karhoz is használható (mandzsetta nagyságtól függően), 2 éves garancia a mandzsettákra. Gyengéd mandzsettafelfújás. Hibás mandzsettafelhelyezés esetén, és a zavaró, mérés közbeni karmozgás esetén jelez a készülék. 
3 db nyomógombja van. Memória egy személynek, 30 előző mérés sorban visszanézhető. Tárolt mérések átlaga kiszámolható vele. Beépített digitális óra. 4 db ceruzaelemmel működik. Akkumulátorokkal és adapterrel is működtethető. Puha, cipzáras tároló táska található a csomagban.

Rendezési mód:

Microlife BP A2 Basic vérnyomásmérő 22-32 cm

Klinikai vizsgálattal igazolt mérési pontosság. Klinikailag validált készülék.

13 590 Ft
CIKKSZ: BNP0639

Microlife BP A2 Basic vérnyomásmérő 22-42 cm

Klinikai vizsgálattal igazolt mérési pontosság. Klinikailag validált készülék.

Megtakarítás: 1 500 Ft 14 990 Ft
16 490 Ft
CIKKSZ: BNP0638

Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.