Kategóriák
Útifű maghéj | Egyéb kategóriák | Bioegészség kft 0 termék

Útifű maghéj

Az útifű maghéj rosttartalma igen magas, szénhidrát-tartalma viszont elenyésző, kenyér- és piskótatésztába kis mennyiségben ajánlott. Rost dús diéta kiegészítésére alkalmas, illetve kezelheti a székrekedést és a hasmenést. Az útifűmaghéj a belekben megszívja magát vízzel, így hozzájárul a könnyen üríthető, formált széklet kialakításához. Alkalmazása mellett bőséges folyadékbevitel javasolt.
Mint minden tisztító kúra, vagy diéta kiegészítőjeként szükséges lehet a hasznos bélflórát karbantartani, és a vitamin háztartásunkat visszaállítani. A bélflóra karbantartására a Protexin Natural Care-t ajánljuk. Vitamin háztartásuk visszaállítására az All-In-One Green Multi vitamin készítményt.

Rendezési mód:

Megfelelő rost mennyiség fogyasztása biztosítja szervezetének a megfelelő kiválasztást, ami az emésztőrendszer hatékony működéséhez szükséges, valamint biztosítja a szervezet számára az élelmiszerekben található minden fontos tápanyag felszívódását.

Listaár: 950 Ft
Kedvezményes ár:
735 Ft

Az egyetlen útifű maghéj, amely gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, OGYI engedéllyel rendelkezik. Duplán őrölt, nem durva szemű. Ezért könnyebben lenyelhető, jobb a felszívódása.

Listaár: 1 290 Ft
Kedvezményes ár:
795 Ft

Oldható rostanyag tökéletes forrása az útifű mag, amely vízből képes a saját tömegének a húszszorosát magába szívni. Ezáltal létrejön egy lágy zselé, ami elkezd felszívódni a béltraktusban.

Listaár: 1 780 Ft
Kedvezményes ár:
1 375 Ft

Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.