Kategóriák
0 termék

Útifű maghéj

Az útifű maghéj rosttartalma igen magas, szénhidrát-tartalma viszont elenyésző, kenyér- és piskótatésztába kis mennyiségben ajánlott. Rost dús diéta kiegészítésére alkalmas, illetve kezelheti a székrekedést és a hasmenést. Az útifűmaghéj a belekben megszívja magát vízzel, így hozzájárul a könnyen üríthető, formált széklet kialakításához. Alkalmazása mellett bőséges folyadékbevitel javasolt.
Mint minden tisztító kúra, vagy diéta kiegészítőjeként szükséges lehet a hasznos bélflórát karbantartani, és a vitamin háztartásunkat visszaállítani. A bélflóra karbantartására a Protexin Natural Care-t ajánljuk. Vitamin háztartásuk visszaállítására az All-In-One Green Multi vitamin készítményt.

Rendezési mód:

Útifű maghéj 150 g (Biorganik Natúr útifűmaghéj)

Megfelelő rost mennyiség fogyasztása biztosítja szervezetének a megfelelő kiválasztást, ami az emésztőrendszer hatékony működéséhez szükséges, valamint biztosítja a szervezet számára az élelmiszerekben található minden fontos tápanyag felszívódását.

Megtakarítás: 215 Ft 735 Ft
950 Ft
CIKKSZ: BOO486

Dabur Nature Care (útifűmaghéj) 100 g

Az egyetlen útifű maghéj, amely gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, OGYI engedéllyel rendelkezik. Duplán őrölt, nem durva szemű. Ezért könnyebben lenyelhető, jobb a felszívódása.

Megtakarítás: 495 Ft 795 Ft
1 290 Ft
CIKKSZ: GRD604

Bio Útifű maghéj 100g (Biorganik)

Az érzékeny belek esetén az útifű maghéj egy optimális forrása a rostoknak azok számára is, akik a búzára érzékenyek.

Megtakarítás: 135 Ft 895 Ft
1 030 Ft
CIKKSZ: BOO819

BioMenü Útifű maghéj por 125 g

Vércukorszint, koleszterinszint, székrekedés és glükóz intolerancia kezelésére.

1 280 Ft
CIKKSZ: CIO5895

Útifű maghéj 300g (Biorganik natúr útifűmaghéj)

Oldható rostanyag tökéletes forrása az útifű mag, amely vízből képes a saját tömegének a húszszorosát magába szívni. Ezáltal létrejön egy lágy zselé, ami elkezd felszívódni a béltraktusban.

Megtakarítás: 405 Ft 1 375 Ft
1 780 Ft
CIKKSZ: BOO014

Colon cleansing béltisztító 268 g

A Colon cleansing hatóanyaga speciális növényi rost őrlemény, melynek nyáktartalma folyadék hatására megduzzad, és zselés masszává alakul, mely végighaladva a bélcsatornán kitakarítja a salakanyagokat, és a széklettel együtt távozik.

5 990 Ft
CIKKSZ: VK6808

Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.