Kategóriák
AlmaWin Öko narancsolaj tisztítószer koncentrátum 500ml | Bioegészség kft 0 termék
AlmaWin Öko narancsolaj tisztítószer koncentrátum 500ml

AlmaWin Öko narancsolaj tisztítószer koncentrátum 500ml

Cikkszám: PRP231
Listaár: 3 995 Ft
Kedvezményes ár:
3 630 Ft

Német termék, mely teljesen növényi eredetű. Vegyszermentes, a környezetben 100%-ban lebomlik. Illat...

Részletes leírás
AlmaWin Öko narancsolaj tisztítószer koncentrátum 500ml | Bioegészség kft Készletinformáció

Raktáron 1137 Budapest,
Szent István körút 18.

Nincs raktáron 1113 Budapest,
Bartók Béla út 85.

Nincs raktáron 1152 Budapest,
Pólus Center

Nincs raktáron 1024 Budapest,
Fény utcai piac

Nincs raktáron 1072 Budapest,
Rákóczi út 10.

Raktáron Központi raktár

Készleteltérés lehetséges. A biztos átvétel érdekében, kérem adja le rendelését és várja meg kollégánk visszaigazolását!
AlmaWin Öko narancsolaj tisztítószer koncentrátum 500ml

AlmaWin Öko narancsolaj tisztítószer koncentrátum 500ml

db
Listaár: 3 995 Ft
Kedvezményes ár:
3 630 Ft
Készleteltérés lehetséges. A biztos átvétel érdekében, kérem adja le rendelését és várja meg kollégánk visszaigazolását!

Univerzális szer minden tisztítási feladathoz narancs és citrus illóolajokkal. Hígítástól függően háztartási / mindent-tisztítóként, folteltávolítóként és oldószerként is használható.

Kitisztítja a ruházaton, szőnyegpadlón és ülőgarnitúrán lévő foltokat, rágógumi és festékfoltokat, elgyantásodott zsírokat, cipőnyomokat a padlóról, töltő- és golyóstoll által létrehozott foltokat, lakk- és olajfestékeket, ragasztószer maradékokat, körömlakkot, gépolajat és –zsírt, viasz és pecsétmaradékokat és még sok mást.

FONTOS: Rejtett helyeken végezzen próbatisztítást, mert bizonyos felületeket kikezdhet, különösen lakkozott, érzékeny és műanyagfelületeken valamint gumialkatrészeken. A textíliák színtartósságát és az anyag reagálását rejtett részeken próbálja ki és foltkezelésután mossa ki.

Megszüntetheti a fürdőben, a WC-ben és a szemeteskukában a nem kívánatos szagokat.

A narancsolaj tisztító az összes vízálló felületre használható bio-tisztítószer. Erősen higított formában (½ kupaknyi 5 l vízhez) eltávolítja a háztartásban előforduló szinte minden szennyeződést pl. vízkő, rozsda.

Vízzel való hígításkor tejszerű állagú lesz. Higításkor, szennyeződéstől függően 2–4 zárókupaknyit (30-60 ml) tegyen 5 liter vízhez.

Kiváló a konyha tisztítására beleértve a munkalapot, a szagelszívót és a sütőt. A cipőtalp által a padlón keltett nyomokat (fekete csíkokat) eltünteti. Csodálatosan megtisztítja az összes lakkozott padlót, járólapot, műpadlót, laminált és linóleum padlót. Nyálkásodást esetén túladagolta a tisztítószert. Ez esetben tiszta vízzel át kell törölni a felületet. A csempe, mosdó és a fürdőkád szintén csodálatosan tisztává válik. Tisztítás után üdítő, friss narancsillattal ajándékoz meg minket.

Szemetesvödrök, kukák és kalitkák tisztítása esetén még a rossz szagokat is megszüntetheti. FONTOS: a kalitkákat tisztítás után mindig öblítsük át tiszta vízzel.

A foltokat nedvesítse be, vagy alaposan vizezze be, tegyen rá néhány csepp narancsolaj tisztítószert, hagyja hatni (a folt korától és méretétől függően 2–20 percig), amennyiben a folt nem tűnne el, ismételje meg a folyamatot másodszor is. A textíliákat ezt követően azonnal ki kell mosni mosógépben, minden más felületet bő vízzel kell leöblíteni.

A különösen száraz foltokat vízzel alaposan elő kell kezelni, hogy a foltok vagy szennyeződések teleszívják magukat vízzel. Ezt követően ismét tegyen rá néhány csepp narancsolaj tisztítószert. Inkább kevesebb, mint túl nagy mennyiségű szert adagoljunk, így a koncentrátum hatása is gyorsabb.

Fontos, hogy csak vizes közegben hatékony! 

Összetétel:

Citrom-citrus-terpén, cukortenzidek, alkohol, növényi kivonatok

Kiszerelés: 500ml

Vásárlói vélemények:

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Kérjük, jelentkezzen be és írja meg a véleményét.

Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.