Kategóriák
Bioegészség kft 0 termék

Keres: zöldkagyló

Rendezési mód:

A Zöldkagyló krém értékes hatóanyagai révén ápolja és lazává teszi a bőrt, elősegíti a mozgékonyságot, izomfeszülést / merevség estén, pl.: a nyak és a hát testtájakon.

Listaár: 1 365 Ft
Kedvezményes ár:
1 240 Ft

Az új-zélandi zöldkagyló nagy arányban tartalmaz glukozaminglikánt, az ízületek működéséhez elengedhetetlen kenőanyag egyik legfontosabb alkotóeleme.

Listaár: 2 635 Ft
Kedvezményes ár:
2 290 Ft

Az új-zélandi zöldkagyló glükozamin tartalma hozzájárulhat a normális és egészséges porcképződéshez.

Listaár: 3 525 Ft
Kedvezményes ár:
2 895 Ft

Adalékanyag mentes! A Zöldkagyló Pure összetevői elősegíthetik a porcok épségének megőrzését, és hozzájárulhatnak a normális porcképződéshez. Sportsérülések után hozzájárulhat a felépüléshez.

Listaár: 3 790 Ft
Kedvezményes ár:
2 990 Ft

Kizárólag szerves, új-zélandi, taréjos zöldkagyló (Perna Canaliculus) kivonatot tartalmaz, adalékanyag-, színezék-és segédanyag hozzáadása nélkül! Csontritkulás és Porckopás kezelése. Sport eredetű sérülések regenerálása. GAG: a csontszerkezet stabilizálá

Listaár: 3 440 Ft
Kedvezményes ár:
2 990 Ft

Tudományos kutatási kísérletek igazolják, hogy a glükozamin nélkülözhetetlen építőköve a normális és egészséges porcképződésnek.

Listaár: 3 295 Ft
Kedvezményes ár:
2 995 Ft

A zöldkagyló héjában található glükózamin könnyen felszívódik és beépül a porcokba, sokkal könnyebben, mint a szintetikusan előállított glükózamin.

Listaár: 4 940 Ft
Kedvezményes ár:
4 490 Ft

A C-vitamin hozzájárulhat a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a normál csontozat, valamint a porcok normál állapotának, működésének fenntartásához.

Listaár:
8 900 Ft

Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.