Kategóriák
Bioegészség kft 0 termék

Keres: ligetszépe olaj

Rendezési mód:

A ligetszépe olaja rendkívül gazdag gamma linolénsavban, melyet a szakirodalom a természetes fogyasztószerek közé sorol, ezen felül megakadályozza az érelmeszesedést, csökkenti a koleszterinszintet.

Listaár: 980 Ft
Kedvezményes ár:
890 Ft

A ligetszépe olaj értékes összevetőinek köszönhetően alkalmas a száraz, hámló, érzékeny gyulladt bőr ápolására.

Listaár:
1 050 Ft

A megfelelő testsúly elérése és az egyoldalú táplálkozás kedvezőtlen hatásainak elkerülése érdekében minden fajta ételből naponta kellene fogyasztanunk.

Listaár: 1 375 Ft
Kedvezményes ár:
1 195 Ft

Az Epovit Ligetszépe Olaj a ligetszépe magjából hidegen sajtolt természetes növényi olaj.

Listaár: 1 645 Ft
Kedvezményes ár:
1 495 Ft

Hatékonyan alkalmazható a következő betegségeknél: érrendszeri betegségek, magas vérnyomás, reumás jellegű izületi gyulladás, sclerózis multiplex, mestruációs panaszok, skizofrénia, hiperaktivitás, parkinson-kór, depresszió, alkoholizmus. A szép bőr és az

Listaár: 2 080 Ft
Kedvezményes ár:
1 890 Ft

Az akció a készletek erejéig érvényes! A termék több mint 50%-ban tartalmaz többszörösen telítetlen zsírsavakat omega-6 és gamma-linolénsavat, egyszeresen telítetlen zsírsavból az olajsavat tartalmazza.

Listaár: 2 145 Ft
Kedvezményes ár:
1 950 Ft

Ligetszépe olaj E vitaminnal a hám és kötőszövet egészségének megőrzéséért.

Listaár: 2 440 Ft
Kedvezményes ár:
2 195 Ft

A ligetszépe olaj értékes esszenciális zsírsavakban gazdag, kiváló bőrápoló száraz és viszkető bőr kezelésére. Hatóanyagai által csökkentheti a bőr ráncosodását.

Listaár: 2 635 Ft
Kedvezményes ár:
2 290 Ft

Az emberi szervezet számára nagyon fontos bőrápoló zsírsavakat és Y-linolénsavakat tartalmaz, amely enyhíti a menstruáció előtti panaszokat, az allergiás eredetű ekcémát, csökkenti a vércukorszintet.

Listaár: 2 525 Ft
Kedvezményes ár:
2 295 Ft

A Ligetszépe olaj esetlegesen segítséget nyújthat a menstruációt megelőző (premenstruációs szindróma) kellemetlen fizikai és lelki panaszok és tünetek, hangulati zavarok, ingerlékenység, teltségérzet, általános rossz közérzet enyhítésében.

Listaár: 2 849 Ft
Kedvezményes ár:
2 590 Ft

A ligetszépe-olaj értékes esszenciális zsírsavat, gamma-linolénsavat tartalmaz. Ezek a zsírsavak a fejbőrt és a hajat is táplálják.

Listaár: 3 095 Ft
Kedvezményes ár:
2 690 Ft

A ligetszépeolaj az egyik legértékesebb Omega-6 zsírsavforrás.

Listaár: 3 515 Ft
Kedvezményes ár:
3 195 Ft

Zsírsavösszetétele rendkívül előnyös, magas arányban tartalmaz telítetlen és többszörösen telítetlen zsírsavakat.

Listaár: 3 945 Ft
Kedvezményes ár:
3 430 Ft

Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.