Kategóriák
Bioegészség kft 0 termék

Keres: galagonya

Rendezési mód:

A galagonya kiváló szívnyugtató, erősítheti a szívizmokat, rendszeres fogyasztása beállíthatja a szívritmust, a vérnyomást és megerősíti az érfalakat.

Listaár: 315 Ft
Kedvezményes ár:
275 Ft

Növelheti a szív koszorúereinek véráramlását, fokozhatja az összehúzódások erejét. Ideges eredetű szívpanaszok kezelésére, valamint a keringési funkciók általános javítására alkalmas lehet.

Listaár: 340 Ft
Kedvezményes ár:
295 Ft

Növeli a szív koszorúereinek véráramlását, serkenti az összehúzódások erejét. Ideges eredetű szívpanaszok kezelésére, valamint a keringési funkciók általános korrigálására alkalmas.

Listaár: 450 Ft
Kedvezményes ár:
390 Ft

A Galagonya Hasáb kitűnő csemege, különleges íz világgal. Természetesen előforduló antioxidánsokat tartalmaz, melyek segíthetnek a szabad gyökök ellen való védekezésben.

Listaár: 680 Ft
Kedvezményes ár:
620 Ft

Finom és kissé fanyar ízvilágot képvisel, nagyon egészséges. Kitűnő csemege, különleges eper íz világgal.

Listaár: 680 Ft
Kedvezményes ár:
620 Ft

A karotinban, vitaminokban, flavonoidokban, szacharidokban, glikozidokban, proteinben gazdag galagonyát a távol-keleti népgyógyászatban a lép energiájának a növelésére...

Listaár:
620 Ft

A Galagonya Hasáb kitűnő csemege, különleges eper íz világgal.

Listaár: 705 Ft
Kedvezményes ár:
640 Ft

A Galagonya golyó kitűnő csemege, különleges ízvilággal.

Listaár: 705 Ft
Kedvezményes ár:
640 Ft

A galagonya hasábokat, mint csemegét kínálhatjuk desszertként, kétféle gyümölcsös ízesítéssel vagy natúr verzióban is.

Listaár: 705 Ft
Kedvezményes ár:
640 Ft

Listaár: 715 Ft
Kedvezményes ár:
650 Ft

A galagonya kivonat támogathatja a szív és a keringés normál működését.

Listaár: 1 215 Ft
Kedvezményes ár:
1 055 Ft

Ginkgo-Galagonya kapszula C-vitaminnal a vérkeringés és az agyi tevékenység támogatásához.

Listaár: 1 250 Ft
Kedvezményes ár:
1 085 Ft

A Galagonya kivonata hozzájárulhat a szív- és keringési rendszer normál működéséhez.

Listaár:
1 630 Ft

A fokhagyma legértékesebb hatóanyaga az allicin, ami segíthet a keringési rendszer egészséges működésében, kedvező hatása lehet a vérzsír, a vér összkoleszterin és LDL-koleszterin, valamint triglicerid szintjére.

Listaár: 2 590 Ft
Kedvezményes ár:
2 040 Ft

A Ginkgo biloba a hatóanyagainak köszönhetően hozzájárulhat a normál vérkeringés fenntartásához, amely összefüggésben áll az agyi teljesítménnyel és reaktivitással.

Listaár:
2 200 Ft

Szagtalanított Fokhagyma alapanyagot tartalmaz A galagonya: támogatja a szívműködést A fokhagyma: hozzájárul a szív- és érrendszer működéséhez, a koleszterin értékek megfelelő szinten tartásához

Listaár: 2 745 Ft
Kedvezményes ár:
2 495 Ft

A galagonya kapszula kizárólag természetes anyagból, minőségileg gondosan ellenőrzött, a szakirodalom által a szervezet keringési rendszerének karbantartására szolgáló gyógynövények olajos kivonatából készült.

Listaár: 3 620 Ft
Kedvezményes ár:
3 490 Ft

A Zafir Galagonya-fagyöngy-fokhagyma olajkapszula három szívvédő gyógynövény kombinációja. Tágítja a szív és más szervek véredényeit; erősíti a szív összehúzódásait; normalizálja mind a magas, mind pedig az alacsony vérnyomást.

Listaár: 4 170 Ft
Kedvezményes ár:
3 790 Ft

Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.