Kategóriák
Protexin Natural Care 30 db | Székrekedés, emésztés | Problémák szerint | Bioegészség kft 0 termék
Protexin Natural Care 30 db

Protexin Natural Care 30 db

Cikkszám: VTK919
Forgalmazó: Egyéb
Listaár: 2 580 Ft
Kedvezményes ár:
2 390 Ft

A Protexin Natural Care felnőttek és 12 éven felüli gyermekek számára kifejlesztett komplex probioti...

Részletes leírás
Protexin Natural Care 30 db | Székrekedés, emésztés | Problémák szerint | Bioegészség kft Készletinformáció

Raktáron 1137 Budapest,
Szent István körút 18.

Nincs raktáron 1113 Budapest,
Bartók Béla út 85.

Nincs raktáron 1152 Budapest,
Pólus Center

Raktáron 1024 Budapest,
Fény utcai piac

Raktáron 1072 Budapest,
Rákóczi út 10.

Raktáron Központi raktár

Készleteltérés lehetséges. A biztos átvétel érdekében, kérem adja le rendelését és várja meg kollégánk visszaigazolását!
Protexin Natural Care 30 db

Protexin Natural Care 30 db

db
Listaár: 2 580 Ft
Kedvezményes ár:
2 390 Ft
Készleteltérés lehetséges. A biztos átvétel érdekében, kérem adja le rendelését és várja meg kollégánk visszaigazolását!

A Protexin Natural Care felnőttek és 12 éven felüli gyermekek számára kifejlesztett komplex probiotikum. Az étrend kiegészítő készítmény szedésével helyreállítható, illetve megőrizhető az egészséges bélflóra.

A Protexin Natural Care az élő baktériumflóra 7-féle törzsét (Lactobacillus bulgaricus PXN 39, Lb acidophilus PXN 35, Lb rhamnosus PXN 54, Bifidobacterium breve PXN 25, Streptococcus thermophilus PXN 66, Lb paracasei PXN 37, Bifidobacterium longum PXN 30) és fruktooligoszacharidot tartalmaz. Kapszulánként legalább 100 millió (108) baktérium csírát tartalmaz. A Protexin Natural Care speciális – gyógyászati célra szánt – tápszert az alacsony napi terápiás költség ideális választássá teszi bármely antibiotikum kezelés mellé.

A Protexin Natural Care kapszula antibiotikum szedése vagy gyomor-bél rendszeri fertőzés okozta hasmenéssel járó megbetegedések alatt és/vagy után a felnőttek különleges táplálkozási igényéhez igazított összetételű speciális – gyógyászati célra szánt – tápszer.

Össztevők:

0,40g fruktooligoszacharid, Lactobacillus Bulgaricus 3,0x107 CFU, Lactobacillus Acidophilus 2,0x107 CFU, Lactobacillus Rhamnosus 1,5x107 CFU, Bifdobacterium Breve 1.0x10 CFU,Streptococcus Thermophilus 1,0x107 CFU, Lactobacillus Casei subsp. Casei 1,0107 CFU, Bifdobacterium Longum 0,5x107 CFU, zselatin felhasználásával.


A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Kisgyermektől elzárva tartandó!

Vásárlói vélemények:

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Kérjük, jelentkezzen be és írja meg a véleményét.

Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.