Kategóriák
0 termék

Q10 koenzim

A Q10 szív és érrendszeri hatása három fő tulajdonságának tulajdonítható. Egyrészt fontos szerepe van a sejtek energiatermelésében, másodszor csökkenti az oxidációs folyamatokat a vérben, harmadszor javítja az érfal működését A Q10 étrend kiegészítők szedése fokozottan ajánlottak, ha szívelégtelenségben, szívizomgyengeségben, magas vérnyomásban vagy szívritmuszavarban szenvedünk. Fontos szerepe van a fogak és a fogíny egészségének karbantartásában, de védi az idegeket, és segítségével még a rák és a különböző szívbetegségek is megelőzhetőek!
Leginkább szív- és keringési problémák megelőzésére és kiegészítő kezelésére való, intenzív sportolás esetén különösen nagy jelentősége van a Q10 bevitelének, mert védi a szívet, javítja az állóképességet és segít a normális tartományban tartani a vérnyomást.

A Q10 segíti a véráram oxigénellátását, tehát segíthet a koncentrálásban, tanulásban, sőt az aktívan sportolók is szívesen fogyasztják. A készítmény csak 16 éves kor felett alkalmazható.
Rendezési mód:

Topevid 30db

Komplex antioxidáns védelem, három bizonyított hatóanyag összeadódó hatásokkal éa kiemelkedő eredményekkel.

Megtakarítás: 520 Ft 5 195 Ft
5 715 Ft
CIKKSZ: SIE058

20 mg-os Transzport emulziós Q10 készítmény 90db (BioCo)

Megfelelő Q10 ellátottság hozzájárulhat a szív egészséges működésének fenntartásához, elősegítheti a normális vérnyomás megtartását.

Megtakarítás: 790 Ft 5 825 Ft
6 615 Ft
CIKKSZ: BioCo061

Koenzim Q10 100mg 100db (Pharmekal)

Antioxidáns. Hozzájárul a szív és keringési rendszer megfelelő működéséhez, a sejtek öregedési folyamatainak lassításához. (CoQ10)

Megtakarítás: 900 Ft 5 990 Ft
6 890 Ft
CIKKSZ: NV858

Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.