Kategóriák
Prosztata kezelése | Változókor, potencia | Problémák szerint | Bioegészség kft 0 termék

Prosztata kezelése

Rendezési mód:

Elsősorban 45 év feletti férfiak számára javasolt, a prosztata és a húgyúti rendszer megfelelő működésének támogatására.

Listaár: 2 740 Ft
Kedvezményes ár:
2 490 Ft

A jóindulatú prosztata megnagyobbodást kísérő tünetek (pl. fájdalmas vizeletürítés, gyakori vizelési inger) csökkentésére, idősödő férfiak vizelési gondjainak enyhítésére, . . .

Listaár: 2 325 Ft
Kedvezményes ár:
2 020 Ft

A Prostafix Day & Night nappali és éjszakai kapszula segítséget nyújthat a vizelési problémák megszüntetésében, a fájdalmat okozó gyulladás, illetve a görcsök enyhítésében.

Listaár: 8 990 Ft
Kedvezményes ár:
7 990 Ft

A Prostate Health gélkapszula hatóanyagai hozzájárulhatnak a prosztata egészséges működésének fenntartásához.

Listaár: 9 910 Ft
Kedvezményes ár:
8 615 Ft

A jóindulatú prosztata-megnagyobbodás (BHP) a férfiaknál leggyakrabban előforduló megbetegedés.

Listaár: 8 500 Ft
Kedvezményes ár:
6 380 Ft

A Vitaking Prostate Complex hozzájárulhat a normál prosztata működéshez a csalán pedig segíthet a vizeletürítési rendellenességek tüneteinek kezelésében.

Listaár: 3 840 Ft
Kedvezményes ár:
3 490 Ft

A Prostenal elsődleges célja a jóindulatú prosztata-megnagyobbodás (BPH) leküzdése, de emellett az alacsony libidó és a húgyúti problémák ellen is ajánláják vásárlást.

Listaár:
1 599 Ft

Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.