Kategóriák
Kalcium, magnézium, cink 100 db (Pharmekal) | Pharmekal termékek | Egyéb kategóriák | Bioegészség kft 0 termék
Kalcium, magnézium, cink 100 db (Pharmekal)

Kalcium, magnézium, cink 100 db (Pharmekal)

Cikkszám: NV4318
Forgalmazó: Pharmekal
Listaár: 2 015 Ft
Kedvezményes ár:
1 750 Ft

Az ásványi anyagok és nyomelemek nagyon fontosak a szervezet számára. Hiányuk működési zavarokhoz, i...

Részletes leírás
Kalcium, magnézium, cink 100 db (Pharmekal) | Pharmekal termékek | Egyéb kategóriák | Bioegészség kft Készletinformáció

Raktáron 1137 Budapest,
Szent István körút 18.

Nincs raktáron 1113 Budapest,
Bartók Béla út 85.

Raktáron 1152 Budapest,
Pólus Center

Nincs raktáron 1024 Budapest,
Fény utcai piac

Raktáron 1072 Budapest,
Rákóczi út 10.

Raktáron Központi raktár

Készleteltérés lehetséges. A biztos átvétel érdekében, kérem adja le rendelését és várja meg kollégánk visszaigazolását!
Kalcium, magnézium, cink 100 db (Pharmekal)

Kalcium, magnézium, cink 100 db (Pharmekal)

db
Listaár: 2 015 Ft
Kedvezményes ár:
1 750 Ft
Készleteltérés lehetséges. A biztos átvétel érdekében, kérem adja le rendelését és várja meg kollégánk visszaigazolását!

Az ásványi anyagok és nyomelemek számos biokémiai folyamatban együttesen vesznek részt és erősítik egymás hatását. Az ásványi anyagok és nyomelemek nagyon fontosak a szervezet számára . Hiányuk működési zavarokhoz, betegségekhez vezethet. Nyomelemekből naponta, néhány ezred vagy milliomod grammnyit használ fel a szervezetünk, ennek ellenére elengedhetetlenek egészségünk megtartásához. Ásványi anyagokból mint a kalcium, magnézium nagyobb mennyiségre van szükségünk.
A kalcium részt vesz a normál ingerület-átvitelben, energiatermelő- anyagcsere és véralvadási folyamatokban. Hozzájárul a normál izomműködéshez és az emésztő enzimek működéséhez. Szerepe van a sejtosztódási folyamatokban és szükséges a normál fogazat és csontozat fenntartásához. Évente 1% kalcium távozik a csontvázból, ami 60-70 éves korra már az eredeti értéknek csak töredéke marad.


A magnézium segít a fáradtság és a kifáradás csökkentésében, az elektrolit egyensúly fenntartásában, az idegrendszer és izomzat megfelelő működésében. Hozzájárul a normál pszichológiai funkció, csontozat és fogazat fenntartásához. A cink részt vesz a normál sav-bázis egyensúly, a szénhidrát anyagcsere, DNS szintézis, szellemi működés, csontozat, látás fenntartásában. Részt vesz a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmében, a haj, bőr, köröm normál állapotának fenntartásában, és az immunrendszer megfelelő működésében. Szerepe van a termékenység, szaporodás és a vér normál tesztoszteronszintjének fenntartásában

Kalcium/Magnézium/Cink Étrend-kiegészítő
100 db Nettó tömeg: (167 g±10%)
Hatóanyagok 3 tablettában:
Név Mennyiség RDA%
Kalcium (karbonát és glükonát) 1000 mg 125%
Magnézium (oxid és glükonát) 400 mg 106%
Cink (glükonát és citrát) 25 mg 250%
RDA%- felnőttek számára javasolt napi bevitel,**% napi szükséglet nincs meghatározva

A Kalcium, Magnézium, Cink tabletta fogyasztását főleg azok részére ajánljuk, akik külön figyelmet fordítanak a csontjaik és izomzatuk egészségének támogatására, és ezek normál állapotának fenntartására. Termékünk kitűnő választás lehet ezen erőfeszítések elősegítésére a változatos, kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód részeként alkalmazva.

Minőségét megőrzi:
A dobozon jelzett hónap végéig (nap,hó,év)
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen tartandó!
OÉTI notifikációs szám 11104/2012

Vásárlói vélemények:

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Kérjük, jelentkezzen be és írja meg a véleményét.

Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.