Kategóriák
0 termék

Pannonhalmi teák

Gyógynövényekkel az egészségért!

Rendezési mód:

Pannonhalmi Feszültségoldó filteres tea 20db (Herbária)

A citromfű levél, a golgotavirág hajtás és a hársfavirágzat hatóanyagai hozzájárulnak az enyhe nyugtató hatáshoz, a citromverbéna hajtása segíti a feszültség oldását, a szorongás mérséklését.

Megtakarítás: 115 Ft 760 Ft
875 Ft
CIKKSZ: HRB001

Pannonhalmi Mellkastisztító gyógynövény teafilter 20 db

A teakeverék összetevői a népi gyógyászatban régóta használatos gyógynövények. Pannonhalmi filteres tea megkönnyíti a légzést meghűlés esetén.

760 Ft
CIKKSZ: HRB032

Pannonhalmi Étvágynövelő gyógynövény teafilter 20 db

A gyermekláncfű gyökér keserűanyag-tartalmának köszönhetően étvágyjavító hatással rendelkezik. A borsosmentalevél hatóanyaga fokozza a nyáltermelést, étvágyjavító hatással rendelkezik.

760 Ft
CIKKSZ: HRB025

Pannonhalmi Fogyókúrát kiegészítő teafilter 20 db

A teakeverék tökéletesen alkalmazható a fogyókúra kiegészítésére. Mivel a gyógyteának vizelethajtó és gyenge hashajtó hatása van, csökkenti a tápanyagok felszívódását, megkönnyíti, illetve elősegíti a felesleges tápanyagok kiürülését.

Megtakarítás: 216 Ft 800 Ft
1 016 Ft
CIKKSZ: HRB625

Pannonhalmi Salaktalanító teafilter 20 db

A pannonhalmi bencések nagyon régi receptje alapján készített teakeverék önállóan vagy kiegészítő kezelés formájában alkalmazható a szervezet salaktalanítására.

800 Ft
CIKKSZ: HRB632

Pannonhalmi Laudes teafilter 20 db

Megfázás és betegségek megelőzésére és a meghűlés tüneteinek csillapítására és a szervezet ellenálló képességének fokozására szolgáló készítmény.

800 Ft
CIKKSZ: HRB152

Pannonhalmi Májvédő teafilter 20 db

A teakeverék egymagában vagy kiegészítő kezelés formájában megfelelő különböző eredetű májbántalmakban utókezelésére.

800 Ft
CIKKSZ: HRB145

Pannonhalmi Izületi bántalmak kezelésére ajánlott tea 20 db

A teakeverék használatával javulnak a reumatikus megbetegedéseket kísérő tünetek, csökken az ízületek környékén jelentkező gyulladás, duzzanat, valamint mérséklődik a fájdalom.

800 Ft
CIKKSZ: HRB472

Pannonhalmi Vesperas teakeverék 20 db

Gyógynövény-komponensei gyenge nyugtató hatással rendelkeznek.

800 Ft
CIKKSZ: HRB169

Pannonhalmi Vesetisztító teafilter 20 db

A pannonhalmi bencések ősi receptje alapján készített teakeverék önállóan vagy kiegészítő kezelés formájában alkalmazható vizelethajtóként avesehomok és apróbb vesekövek kialakulásának megelőzésére illetve átöblítő kúrában azok eltávolításának megkönnyíté

800 Ft
CIKKSZ: HRB489

Pannonhalmi Szívnyugtató teakeverék 20 db

A teakeverék túlterheltség okozta, valamint időskori és ideges eredetű szívpanaszok csökkentésére, kezdődő magas vérnyomás enyhe eseteiben és anginás panaszok előfordulásakor kiegészítő terápiaként alkalmazható.

800 Ft
CIKKSZ: HRB138

Pannonhalmi Gyomor gyógynövény teafilter 20 db

Pannonhalmi filteres tea puffadásos gyomorpanaszok enyhítésére. A teakeverék fogyasztása várandós és szoptatós anyáknak, valamint 12 év alatti gyermekeknek nem ajánlott.

Megtakarítás: 110 Ft 845 Ft
955 Ft
CIKKSZ: HRB018

Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.