Kategóriák
Ördögnyelv termékek | Termék kategóriák | Bioegészség kft 0 termék

Ördögnyelv termékek

Az ördögnyelv (más néven a leopárdkontyvirág - Amorphophallus konjac) gumójából kivont hatóanyag a glükomannán egy vízben oldódó poliszacharid, ami képes megkötni a vizet. Különlegessége, hogy saját tömegének több százszorosát képes felvenni, folyadékkal érintkezve szinte azonnal oldódik és - az adagolástól függően - akár vágható zselévé képes sűríteni. Liszt formájában használhatjuk csökkentett szénhidráttartalmú kenyerek vagy sütemények, pudingok elkészítéséhez.

Fogyókúra esetén (kapszula formájában) gyomorban a vizet megkötve megduzzad, teltségérzetet okoz. A szervezet emésztőenzimjei nem, vagy csak nagyon kis mennyiségben képesek lebontani, nem képződik belőle glükóz, így nem emeli a vércukorszintet, nem hízlal. Amennyiben fél órával étkezés előtt vesszük be minimum 2 pohár vízzel.
Képes fellazítani és kivezetni a bélben lerakódott felesleges anyagokat, így béltisztításra is használhatjuk.
Alkalmazása mellett javasolt a bőséges folyadékbevitel, átlagos testalkat és terhelés mellett 2-2,5 liter víz elfogyasztása ajánlott.

Rendezési mód:

Diétázóknak kiváló alacsony zsír- és szénhidráttartalma miatt! A konjak lisztet a növény gyökeréből készítik vízelvonással, őrléssel.

Listaár: 1 205 Ft
Kedvezményes ár:
1 095 Ft

Édességek, pudingok, zselék elkészítésénél nagyszerű segítség, és nem utolsósorban rendkívül takarékos is, hiszen nagyon kevés konjac liszt hozzáadásával is látványos eredményt érhetünk el.

Listaár: 1 355 Ft
Kedvezményes ár:
1 180 Ft

Az Ördögnyelv-kivonat, ami valójában "glükomannan" a csökkentett energiatartalmú étrend kereten belül hozzájárulhat a fogyáshoz.

Listaár: 2 590 Ft
Kedvezményes ár:
1 995 Ft

Legalább 3db A-Rex vásárlása esetén akció. Az Ördögnyelv-kivonat (glükomannan) a csökkentett energiatartalmú étrend keretein belül hozzájárulhathat a testsúlycsökkentéshez, megemelt hatóanyag-tartalommal (500mg/kapszula).

Listaár: 5 340 Ft
Kedvezményes ár:
2 890 Ft

Az Ördögnyelv-kivonat (glükomannan) a csökkentett energiatartalmú étrend keretein belül hozzájárulhathat a testsúlycsökkentéshez, megemelt hatóanyag-tartalommal (500mg/kapszula).

Listaár: 5 340 Ft
Kedvezményes ár:
3 590 Ft

Ajánljuk testtömeg csökkentő diéta kiegészítésére és testsúlycsökkentésre. Az idei nyár szenzációja! Hódi Pamela és Vámos Erika ajánlásával!

Listaár: 8 999 Ft
Kedvezményes ár:
6 990 Ft

Az ördögnyelv komplex a csökkentett energiatartalmú étrend keretein belül segíthet a testsúlycsökkentésben, de természetesen a legjobb hatás eléréséhez testedzés is szükséges.

Listaár: 8 990 Ft
Kedvezményes ár:
7 490 Ft

Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.