Kategóriák
Xylitol nyírfacukor - xilit 1kg Multivitamin (Bio Egészség Kft) | Nyírfacukor - Xilit | Egyéb kategóriák | Bioegészség kft 0 termék
Xylitol nyírfacukor - xilit 1kg Multivitamin (Bio Egészség Kft)

Xylitol nyírfacukor - xilit 1kg Multivitamin (Bio Egészség Kft)

5/1 értékelés
Cikkszám: MV002
Forgalmazó: Bio Egészség Kft.
Listaár: 2 475 Ft
Kedvezményes ár:
2 250 Ft

A Xilit más néven Xylitol, vagy nyírfacukor egy természetes édesítőszer! A természetben szinte minde...

Részletes leírás
Xylitol nyírfacukor - xilit 1kg Multivitamin (Bio Egészség Kft) | Nyírfacukor - Xilit | Egyéb kategóriák | Bioegészség kft Készletinformáció

Raktáron 1137 Budapest,
Szent István körút 18.

Nincs raktáron 1113 Budapest,
Bartók Béla út 85.

Nincs raktáron 1152 Budapest,
Pólus Center

Nincs raktáron 1024 Budapest,
Fény utcai piac

Nincs raktáron 1072 Budapest,
Rákóczi út 10.

Nincs raktáron Központi raktár

Készleteltérés lehetséges. A biztos átvétel érdekében, kérem adja le rendelését és várja meg kollégánk visszaigazolását!
Xylitol nyírfacukor - xilit 1kg Multivitamin (Bio Egészség Kft)

Xylitol nyírfacukor - xilit 1kg Multivitamin (Bio Egészség Kft)

db
Listaár: 2 475 Ft
Kedvezményes ár:
2 250 Ft
Készleteltérés lehetséges. A biztos átvétel érdekében, kérem adja le rendelését és várja meg kollégánk visszaigazolását!

Miért jó a Xilit (nyírfacukor)?

A nyírfacukor, más néven XILIT egy természetes cukorfajta, pontosabban cukoralkohol ezért xilitolnak is szokták nevezni. A természetben szinte mindegyik zöldségben és gyümölcsben megtalálható, ez egy édes kristályos szerkezetű szénhidrát.

Szervezetünk ezenkívül napi 5-10 gramm xilitet termel. A kereskedelmi forgalomban kapható xilit pedig kukoricacsutkából származik. A nyírfacukrot ugyanúgy/ ugyanolyan arányban kell használni, mint a hagyományos kristálycukrot. Fagyi, édes szósz, szirup, lekvár, befőtt készítésére egyaránt tökéletes. Kelt tészták készítésére azonban nem alkalmas.

Termékünk glikémiás indexe mindössze - 7.

Nyugodtan fogyaszthatják cukorbetegek, olyanok akik fogyókúráznak és paleózók, egészségesen táplákozók és mindenki más.

A hagyományos cukorral szemben pedig számtalan előnye van:

A xilit kalóriatartalma: 2,36 Kcal/g, ez 40%-al kevesebb, mint a cukoré, ennek ellenére ugyanolyan édes íze van, mint a hagyományos kristálycukornak. 7-es a Glikémiás indexe, így cukorbetegek/diétázók is fogyaszthatják.

A xylit lassan szívódik fel, így nem emeli meg hirtelen a vércukorszintet útját állja a fogszuvasodásnak, mivel a szájbaktériumok nem tudják lebontani, így csökkentve a fogszuvasodás esélyét candidások is fogyaszthatják, hiszen megakadályozza a candida gombák szaporodását jótékonyan hat az emésztésre, túlzott fogyasztása viszont hasmenést okozhat.

A Xylitol mivel úgy viselkedik mint a cukor, ezért könnyedén pótolható azzal, ugyan úgy oldódik és keveredik.

A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Kisgyermektől elzárva tartandó!

Vásárlói vélemények:

imolanna imolanna  (2014. július 22., kedd)
Értékelés: 5
Hirtelen nagy mennyiségben fogyasztva hasmenést okoz. (Nekem már a 2-3 kiskanál is betett) Nem kell belőle több, mint a normál cukorból. Nekem bejött


A termékhez ajánljuk

Xukor (xilit, nyírfacukor, xylitol) 250 g

A Xukor fa alapanyagú és Finnországban készül. Nyírfacukor, Xilit és Xylitol ( xylit ) néven is ismert. Nem vált ki inzulin választ, ezért cukorbetegek is biztonságosan fogyaszthatják. Több mint kétszáz éve használjuk, elterjedését a napóleoni háborúknak

Listaár: 675 Ft
Kedvezményes ár:
615 Ft

Zukker Xylitol - Xilit - Nyírfacukor 500g

500 g - A nyírfacukor, más néven XILIT egy természetes cukorfajta, pontosabban cukoralkohol ezért xilitolnak is szokták nevezni. A hagyományos cukorral szemben pedig számtalan előnye van.

Listaár: 1 320 Ft
Kedvezményes ár:
1 200 Ft

Zukker Xylitol 1kg (nyírfacukor - xilit 1000g) akciósan

A nyírfacukor, más néven XILIT egy természetes cukorfajta, pontosabban cukoralkohol ezért xilitolnak is szokták nevezni. A hagyományos cukorral szemben pedig számtalan előnye van.

Listaár: 2 410 Ft
Kedvezményes ár:
2 390 Ft

Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.