NT Aloe vera natur 1L
Specchiasol 100%-os hígítatlan Natur Aloe Vera koncentrátum 1L
5 995 Ft

Specchiasol 100%-os hígítatlan Natur Aloe Vera koncentrátum 1L

5 995 Ft

Az Aloe vera hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, enyhíti a fáradtság érzését, segíti az emésztést, támogatja a gyomor-, bélrendszer egészségét, segít fenntartani a normál vércukorszintet és javítja a glikémiás kontrollt.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció

Kifutott termék

A termék értékesítése megszűnt webshopunkban

Részletes leírás

Specchiasol 100%-os hígítatlan Natur Aloe Vera koncentrátum  

Kiszerelés: 1 Liter

A specifikációban szereplő adatok 100 ml termékre vonatkoznak.

100%-OS TISZTASÁGÚ, NATUR ALOE VERA ITAL

Az Aloe vera (barbadensis) hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, enyhíti a fáradtság érzését, segíti az emésztést, támogatja a gyomor-, bélrendszer egészségét, segít fenntartani a normál vércukorszintet és javítja a glikémiás kontrollt. Az aloe vera természetes antioxidáns tulajdonságokkal rendelkező gyógynövény, mely gyulladáscsökkentő, gomba-, vírus- és baktériumölő hatásával óvja a szervezetet.

Külsőleg alkalmazható sérült bőrfelületek, horzsolások, csípések, sebek kezelésére, valamint a problémás arcbőr ápolására. Belsőleg alkalmazva hozzájárul a túlterhelt, esetleg sérült emésztőrendszer helyreállításához, tisztításához, emellett az aloe vera kiváló hidratáló hatással is bír.

  • MAGAS, 8000 MG HATÓANYAG TARTALOM
  • 5 ÉVEN ÁT ÉRETT FRISS LEVELEK BELSŐ GÉLJÉBŐL
  • TERMÉSZETES KIVONÁSI TECHNOLÓGIÁVAL
  • ENERGIA- ÉS CUKORMENTES
  • VEGÁN ÉS GLUTÉNMENTES
  • 3 ÉVES KORTÓL
  • NEM TARTALMAZ MESTERSÉGES SZÍNEZÉKET ÉS AROMÁT

AZ ALOE VERA (ALOE VERA BARBADENSIS)

  • támogatja a gyomor-, és bélrendszer egészségét és az emésztést
  • hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez
  • jótékony hatással van a fáradtságra
  • segít fenntartani a normál vércukorszintet, javítja a glikémiás kontrollt

ALOE VERA, AMI TARTALMAZZA A FŐ HATÓANYAGOT, AZ ACEMANNÁNT!

Az Aloe vera (barbadensis) fő hatóanyaga egy, a természetben előforduló poliszacharid, az acemannán (amely egy béta 1-4 kötésű acetilált polimannóz).

A formulában az Aloe vera aktív hatóanyagát, az acemannánt megfelelő vizsgálati módszerrel ellenőrzik (NMR spektroszkópia segítségével), amely garantálja a megfelelő mennyiségű hatóanyagtartalom jelenlétét. (460000 mcg/L)

A gyártó garantálja, hogy az Aloe vera termékei műtrágyát nem használó Aloe termelőtől származnak és friss, legalább 5 éven át érett levelek belső géljéből készülnek. Oldószeres kivonás nélkül lettek előállítva, így őrzik az Aloe levelek belső géljének szerves alkotóelemeit, amely garantálja a hatásért felelős acemannán hatóanyag, megfelelő mennyiségű jelenlétét.

Gyártói Megjegyzés: Mivel a Specchiasol Aloe Vera italok teljesen természetesek, az íz, a szín és a sűrűség változó lehet. Ez azonban nem befolyásolja a termék minőségét vagy hatékonyságát. Az Aloe ital minőségének megóvásáról a nem áttetsző PET-palack gondoskodik.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT

Adagolási javaslat: Napi 25 ml, 2 alkalommal önmagában, vagy vízzel/gyümölcslével elfogyasztva. Használat előtt felrázandó!

Adagolási időtartam: Minimum 60 nap, maximum 120 nap.

  • A termék 3 éves kortól alkalmazható
  • A termék vérhígítók melletti alkalmazásával kapcsolatban konzultáljon kezelőorvosával
  • A termék alkalmazható cukorbetegség esetén
  • A termék alkalmazható terhesség, és szoptatás időszakában

ÖSSZETÉTEL

Összetevők: Aloe vera (Aloe vera (L.) Burm. f.) 100%-os tiszta gél, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), tartósítószerek (kálium-szorbát, nátrium-benzoát).

Aloin tartalom: 0,1 mg/L. A termék elhanyagolható aloin tartalmának köszönhetően várandós és szoptatós kismamák is fogyaszthatják, valamint már 3 éves kortól fogyasztható.

Átlagos tápérték a napi adagban (50 ml-ben) / 100 ml-ben:

  • Energia (kJ/kcal): 3 kJ/1 kcal / 6 kJ/1 kcal
  • Zsír (g): 0 g / 0 g
    • amelyből telített zsírsavak (g): 0 g / 0 g
  • Szénhidrát (g): 0 g / 0 g
    • amelyből cukrok (g): 0 g / 0 g
  • Fehérje (g): 0 g / 0 g
  • Só: 0,04 g / 0,07 g
  • Aloe vera gél (g): 50 g / 100 g

Cukormentes: < 0,5 g/100 ml
Acemannán tartalom: 460 000 mcg/L

további tudnivalók

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó! Felbontás után hűtőben tárolva 2 hónapon belül elfogyasztandó.

Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson feltüntetett időpontot.


Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a  webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.


A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

Hogyan kerüljük el a gyomorrontást? Egészséges táplálkozás

Az ínycsiklandó fogásokkal megrakott, karácsonyi asztal mellett ülve a mértékletesség elvének betartása nem könnyű feladat. Bizonyára mindannyiunkkal megesett már, hogy az ünnepi vacsorák, ebédek (reggelik, tízóraik, uzsonnák...) során a tervezettnél jóval többet fogyasztottunk, később pedig hasfájással, székrekedéssel, gyomorrontással küszködtünk. Most megosztunk néhány tippet, melyek hasznunkra lehetnek a karácsonyi gyomorrontás megelőzésére és kezelésére.

Articsóka Emésztőrendszer támogatása

Az articsóka ízletes zöldségféle, melyből számos ínyenc fogás és gasztronómiai különlegesség készíthető el. Finom íze és a konyhában való sokoldalú felhasználhatósága mellett ne feledkezzünk meg továbbá értékes hatóanyag-tartalmáról és jótékony hatásairól: az antioxidánsokban és ásványi anyagokban gazdag articsóka támogathatja az emésztést, a szív egészségét és a testsúlycsökkenést.

Herbaferm csepp Emésztőrendszer támogatása

A Herbaferm csepp termesztett és vadon gyűjtött gyógynövényekből, valamint méhészeti termékekből, természetes fermentációs folyamatokkal előállított étrend-kiegészítő, mely hatékony segítséget nyújthat a bélflóra egészségének helyreállításában.