Kategóriák
NOR-OIL Lazacolaj | Egyéb kategóriák | Bioegészség kft 0 termék

NOR-OIL Lazacolaj

A NOR-OIL lazacolaja az egyik legfrissebb lazacolaj, ugyanis a halak kihalászása után 75 perc alatt feldolgozzák, így a kész olaj ugyanazzal a hatóanyagtartalommal és minőséggel rendelkezik, mint maga a lazac.
 
Az olaj nem megy át semmilyen vegyi kezelésen vagy finomításon. Maximum 2 percig melegítik legfeljebb 90 °C-on (párolási hőmérséklet), ellentétben a halolajak többségével, melyeket akár több órán keresztül hevítenek 180-250 °C-on.
 
Az olajhoz ezután természetes antioxidánsokat adnak, többnyire E-vitamint és rozmaring-kivonatokat, amik nagyszerűen tartósítják és védik a halolaj értékes hatóanyagait.
Rendezési mód:

A NOR-OIL Premium Omega-3 Lazacolaj kapszula biztosíthatja a napi esszenciális Omega-3 zsírsav bevitelt.

Listaár: 3 055 Ft
Kedvezményes ár:
2 995 Ft

A gyermekek fejlődéséhez az Omega-3 zsírsavak nélkülözhetetlenek. A várandósság utolsó időszakában és a kisgyermekkorban, a tízes évek elejéig alakul ki az agy és az idegrendszer.

Listaár: 3 390 Ft
Kedvezményes ár:
3 080 Ft

A Nor-Oil citromos ízesítésű lazacolaj OMEGA-3 zsírsavat és D-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő!

Listaár: 4 170 Ft
Kedvezményes ár:
3 790 Ft

Számos nemzetközi tanulmány beszámol arról, hogy az Omega-3 zsírsavak milyen kedvezően befolyásolhatják többek között a gyermekek gondolkodását, magatartását, viselkedését, . . .

Listaár: 4 395 Ft
Kedvezményes ár:
3 995 Ft

Az Omega-3 zsírsavak az általános hatásokon túl jelentős mértékben hozzájárulhatnak a fizikai teljesítmény fokozásához!

Listaár: 5 600 Ft
Kedvezményes ár:
5 090 Ft

Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.