Kategóriák
Szódabikarbóna 500 g (MosóMami Kft.) | Mosószerek | Tisztítószerek | Egyéb kategóriák | Bioegészség kft 0 termék
Szódabikarbóna 500 g (MosóMami Kft.)

Szódabikarbóna 500 g (MosóMami Kft.)

Cikkszám: MM060
Forgalmazó: MosóMami Kft.
Listaár: 340 Ft
Kedvezményes ár:
310 Ft

Besárgult, dohos függönyöket előáztathatja 5 l meleg víz és 2 ek. szódabikarbóna keverékében....

Részletes leírás
Szódabikarbóna 500 g (MosóMami Kft.) | Mosószerek | Tisztítószerek | Egyéb kategóriák | Bioegészség kft Készletinformáció

Raktáron 1137 Budapest,
Szent István körút 18.

Nincs raktáron 1113 Budapest,
Bartók Béla út 85.

Raktáron 1152 Budapest,
Pólus Center

Nincs raktáron 1024 Budapest,
Fény utcai piac

Raktáron 1072 Budapest,
Rákóczi út 10.

Raktáron Központi raktár

Készleteltérés lehetséges. A biztos átvétel érdekében, kérem adja le rendelését és várja meg kollégánk visszaigazolását!
Szódabikarbóna 500 g (MosóMami Kft.)

Szódabikarbóna 500 g (MosóMami Kft.)

db
Listaár: 340 Ft
Kedvezményes ár:
310 Ft
Készleteltérés lehetséges. A biztos átvétel érdekében, kérem adja le rendelését és várja meg kollégánk visszaigazolását!

Fehérítő és szagtalanító hatású szer, mely napjainkban reneszánszát éli.

Mire használhatod a háztartásban?

Műanyag ételhordók: gyakori jelenség, hogy elszíneződik és bebüdösödik, ami ellen már az alapos mosogatószeres tisztítás sem segít, azonban ha szódabikarbónás vízben áztatjuk őket, mindkét probléma megszűntethető. Az ajánlott hígítási arány: 1 liter vízhez 4 evőkanál szódabikarbóna.

Kellemetlen szagok eltüntetése: akár szemetesről, hűtőről, ruhásszekrényről vagy cipőről van szó, a szódabikarbóna szintén megoldás lehet. A tiszta szemeteszsák aljába tett egy evőkanál szódabikarbóna magába szívja az erős szagokat, hűtőben is megakadályozhatja egy csészényi az illatok keveredését. A szekrény és cipő esetében például egy zoknit megtöltve érhetjük el a kívánt eredményt.

Súrolószer pótlása: a megszokott állag eléréséig adagoljuk hozzá a vizet, és gyakorlatilag minden konyhai és fürdőszobai foltnak búcsút inthetünk.

Kárpit és szőnyeg tisztántartásához szórjuk be a felületet, majd 15-30 perc hatóidő után porszívózzuk fel. A kisállatok fekvőhelye is kiválóan tisztítható ezzel a módszerrel.

Fertőtlenítés: minden olyan tárgyat, ami áztatható, fertőtleníthetünk szódabikarbónás vízben, legyen az akár egy hajkefe vagy gyermekjáték, és így az agresszív vegyi anyagokat is elkerüljük.

Mosószer: fehér és színes ruhákhoz egyaránt használhatjuk, egy csészényi mennyiség nagyban növeli a mosás hatékonyságát.

Penészirtás, vízkő eltávolítás esetén a szódabikarbónával megszórt nedves szivacsos áttörlés nagyon hatékony módszer.

Lefolyótisztítás: két evőkanál szódabikarbónát szórjunk a lefolyóba, majd egy csésze ecetet öntsünk rá, ügyelve, hogy bőrünkkel ne érintkezzen a keverék. Körülbelül öt perc után öblítsük át bő forró vízzel az egészet.

Kisgyermektől elzárva tartandó!

Vásárlói vélemények:

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Kérjük, jelentkezzen be és írja meg a véleményét.

A termékhez ajánljuk

Szódabikarbóna 1000g (1kg) (MMgold)

Fehérítő és szagtalanító hatású szer, mellyel függönyöket moshat, hűtőt tisztíthat, cipőt szagtalaníthat és még számtalan módon használható az egész háztartásban.

Listaár: 515 Ft
Kedvezményes ár:
470 Ft

Szódabikarbóna 1kg (Biorganik natúr)

A Tisztító szódabikarbóna, vagy másik nevén nátriumhidrogénkarbonát módfelett széles körben használható a háztartásban

Listaár: 575 Ft
Kedvezményes ár:
499 Ft

Étkezési szódabikarbóna 500 g (Biorganik natúr)

Az étkezési szódabikarbóna, vagy másik nevén nátriumhidrogénkarbonát módfelett széles körben használható a háztartásban.

Listaár: 310 Ft
Kedvezményes ár:
280 Ft

Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.