Kategóriák
Sapdu folyékony mosódió 5 L (MosóMami Kft.) | Mosódió termékek | Egyéb kategóriák | Bioegészség kft 0 termék
Sapdu folyékony mosódió 5 L (MosóMami Kft.)

Sapdu folyékony mosódió 5 L (MosóMami Kft.)

Cikkszám: MM052
Forgalmazó: MosóMami Kft.
Listaár: 7 470 Ft
Kedvezményes ár:
6 790 Ft

A SAPDU 98% mosódiót tartalmaz, valamint élelmiszeripari "szorbát" tartósítókat és citromsavat antio...

Részletes leírás
Sapdu folyékony mosódió 5 L (MosóMami Kft.) | Mosódió termékek | Egyéb kategóriák | Bioegészség kft Készletinformáció

Raktáron 1137 Budapest,
Szent István körút 18.

Nincs raktáron 1113 Budapest,
Bartók Béla út 85.

Nincs raktáron 1152 Budapest,
Pólus Center

Nincs raktáron 1024 Budapest,
Fény utcai piac

Raktáron 1072 Budapest,
Rákóczi út 10.

Raktáron Központi raktár

Készleteltérés lehetséges. A biztos átvétel érdekében, kérem adja le rendelését és várja meg kollégánk visszaigazolását!
Sapdu folyékony mosódió 5 L (MosóMami Kft.)

Sapdu folyékony mosódió 5 L (MosóMami Kft.)

db
Listaár: 7 470 Ft
Kedvezményes ár:
6 790 Ft
Készleteltérés lehetséges. A biztos átvétel érdekében, kérem adja le rendelését és várja meg kollégánk visszaigazolását!
Kizárólag mosódió főzetet és élelmiszer tartósítószert tartalmazó illatmentes, vegán mosószer.
 
A SAPDU 98% mosódiót tartalmaz, valamint élelmiszeripari "szorbát" tartósítókat és citromsavat antioxidánsnak. Önmagában egész jól mos, foltokra és fehérítésre,mint ahogy a szemes mosódió is, kevésbé alkalmas, de ezt könnyen orvosoljuk alkalmankénti fehérítéssel, folttisztítással. A Sapdu az egyik lehető legtisztább, leginkább vegán mosószer ma a piacon. Önmagában nem fehérít, ezért néha érdemes fehérítős mosást alkalmazni, és a foltokat is elő kell kezelni vele.
 
 
Mosódió és mosható pelenkák:
 
Szerencsés helyzetben vagyok, mert értek a vegyipari részéhez is és használtam mindkét fiamnál mosható pelenkát!Imádták!
(Radnainé Kriszti)
 
Mosható pelenkánál egy fő szempont van, ne legyen benne szappan-a hagyományos értelemben vett szappan, ahol is, elszappanosított olaj és glícerin keletkezik. Mindkettő eltömíti a pelenka szálait és nem fogja tudni beszívni a baba alkotását :). Plusz a vízkő a természetes rost szálakra-bambusz, bio pamut- rátelepszik;és itt az öblítő sem segít, hiszen az meg "körbeöleli" a balzsamos molekuláival az anyagot. Az ecet azonban segíthet, ha a szappan tartalom nem haladja meg az 5%-ot.
 
 
Egészség és ÖKO szempontok:
 
- a mosódió termése megújuló, fenntartható és gazdaságosan szállítható valamint 100% felhasználható a gyógyszeripartól a mezőgazdaságig.
 
- nem irritálja a bőrt és a nyálkahártyát, hiszen ez egy gyengéd nem ionos tenzid, kifejezetten javasolt érzékeny bőrűeknek-ideértve a babapopsit a nap 24 órájában
 
- a növényi saponin (ami nem egyenlő a szappan-nal) jól működik kemény víz esetén is, és nem képez csapadékot  a bőrön, vagy  a ruhán, ezért  a textília puha marad, afféle "föld" illattal és a színek is megőrzik élénkségüket.
 
- a kémiában ismeretes a "hasonló a hasonlóval" elve, ezért a mosódió kivonata kulcs szerepet játszik a mosható,valóban pamutból készült pelusok esetén. A hagyományos mosóporok és szappanok eléggé agresszív anionos tenzidek, és egy idő után hajlamosak a textíliát is roncsolni.
 
- a mosódió kivonata nem csak mosáshoz, de takarításhoz is remek választás és nagyon könnyen otthon is előállítható néhány száz forintból.
 
 
 
Forgalmazó: MosóMami Kft.
 
Ne alkalmazza a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Vásárlói vélemények:

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Kérjük, jelentkezzen be és írja meg a véleményét.

Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.