Kategóriák
0 termék

Marslakócskák

A mindennapi rohanás során nagyon nehezen tudjuk összeállítani gyermekeink napi megfelelőétrendjét, vitamin- és ásványianyag-bevitelét. A Walmark cég kiszámította, és kifejlesztette a Marslakócskákat, amelyek megfelelő mennyiségben tartalmazzák azokat a tápanyagokat, amelyek hozzájárulnak gyermekeink megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez. 
Minden doboz Marslakócskák olyan vitaminokat, ásványi anyagokat és összetevőket tartalmaz, amelyek hozzájárulnak gyermeke egészségéhez fejlődésének különböző szakaszaiban. Önnek csak ki kell választania a megfelelő ízt, és kombinációt.
Az immunitásért, az egészséges fejlődésért, az egészséges emésztésért, a normál agyműködésért és látásért is állítottak össze termékeket az apróbbaknak, válogasson kedvére!

Rendezési mód:

Walmark Marslakócskák szirup narancs ízű 150 ml

A Marslakócskák szirupban lévő vitaminok és ásványi anyagok a mindennapos használat során támogatják a gyermekek szervezetének egészséges működését.

Megtakarítás: 290 Ft 1 925 Ft
2 215 Ft
CIKKSZ: WLM920

Walmark Marslakócskák Imuno Forte bodza szirup 150 ml

A Marslakócskák ImunoForte gyógynövény alapú szirup bodza- és csipkebogyó-kivonattal, C-vitaminnal a szervezet védekezőképességének támogatásáért. 1 éves kortól adható.

Megtakarítás: 410 Ft 2 735 Ft
3 145 Ft
CIKKSZ: WLM970

Walmark Marslakócskák Gummi Bodza gumitabletta 60 db

A Marslakócskák Gummi Bodzával finom alma és feketeribizli ízű gumitablettái a vitaminok és a cink mellett bodza kivonatot is tartalmaz, amely támogatja a szervezet védekezőképességét.

Megtakarítás: 425 Ft 2 820 Ft
3 245 Ft
CIKKSZ: WLM467

Walmark Marslakócskák Gummi csontaktív komplex gummitabletta 60

Gyümölcsízű gumitabletta vitaminokkal és ásványi anyagokkal az egészség megőrzéséért. Csontaktív komplexének összetevői (D- és K-vitamin) hozzájárulnak a gyermekek egészséges csontozatához.

Megtakarítás: 425 Ft 2 820 Ft
3 245 Ft
CIKKSZ: WLM131

Walmark Marslakócskák Gummi Echinacea-val gumitabletta 60 db

Az Echinaceás gumitabletták nagyszerű támogatást nyújtanak a hideg időszakban.

Megtakarítás: 425 Ft 2 820 Ft
3 245 Ft
CIKKSZ: WLM477

Walmark Marslakócskák Imunactiv eper ízű 100 db

A Marslakócskák Imunactivban egyaránt megtalálhatók a fontos vitaminok és ásványi anyagok, valamint az Imunactiv komplex C-, D-vitaminnal és cinkkel az immunrendszer támogatásáért.

Megtakarítás: 580 Ft 3 865 Ft
4 445 Ft
CIKKSZ: WLM455

Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.