Kategóriák
Kovaföld | Ásványi anyagok | Termék kategóriák | Bioegészség kft 0 termék

Kovaföld

A kovaföld 15 féle természetes ásványi anyagot tartalmaz, többek között: magnézium, kalcium, szilícium-dioxid, nátrium, vas és sok nyomelemet is, pl. titán, bór, mangán, réz, cirkónium. Ezek az ásványok egészségesebbé, fénylőbbé teszik a hajat, a bőrt és a körmöket. Az étkezési minőségű kovaföld 100%-ban természetes és szerves forrása a szilícium-dioxidnak, mely biztonságos a környezetre, a kedvencekre, a háziállatokra és az emberekre. 
A szilícium-dioxidnak fontos hatása van az összes ásványi anyag teljesebb felszívódására. Így egész más minőséget ad az életünknek! Nem halmozódik fel a szervezetben, mert vízben oldódó, és ezáltal könnyen felszívódik a bélfalon, de gyorsan kiürül, ezért fontos a napi fogyasztása. Fogyasztható a terhesség alatt is. Mivel a kovaföld eltávolítja a férgeket és parazitákat, ezért jobb lesz a tápanyag felszívódás és a születendő magzatnak is több jut belőle, mely jobb erőt és egészséget jelent. Kis mennyiséget akár lehet tenni a cumisüvegbe is.
Összefoglalás:

  • Csonterősítő, pótolja a szervezetből hiányzó ásványokat,
  • A haj és a körmök erősebbek lesznek és gyorsabban nőnek
  • Erősebb fogak és íny
  • Egészségesebb légút, kevesebb köhögés
  • Menopauza tüneteit enyhíti
  • elősegíti a kiválasztó szervek helyes működését
  • Csökkenti a túlzott étvágyat
  • Csökkenti a koleszterin-szintet és a magas vérnyomást
Rendezési mód:

A Perui kovaföld por hozzájárulhat az egészséges emésztés helyreállításához, javíthatja az anyagcserét és a tápanyagok felszívódását.

Listaár: 825 Ft
Kedvezményes ár:
660 Ft

A szilícium-dioxid döntő fontosságú a csontoknak, inaknak, bőrnek, porcoknak, ereknek.

Listaár: 1 045 Ft
Kedvezményes ár:
910 Ft

A belek megtisztításában, emésztés és anyagcsere helyreállításában, sokat segíthet.

Listaár: 1 490 Ft
Kedvezményes ár:
1 150 Ft

A kovaföldes kőzetszerkezetben rengeteg szilícium-oxid található, valamint sok ásványi anyag és nyomelem. kovaföld por kedvező áron.

Listaár: 2 290 Ft
Kedvezményes ár:
1 390 Ft

Testünknek szüksége van a bőr, haj, körmök és csontok egészségesen tartásához kalciumra, kovaföldre és C vitaminra. A C vitamin az egészséges kötőszövetekhez nélkülözhetetlen, mivel a kollagén felépítésében közreműködik.

Listaár: 1 890 Ft
Kedvezményes ár:
1 480 Ft

A szilícium-dioxidnak fontos hatása van az összes ásványi anyag teljesebb felszívódására. Nem halmozódik fel a szervezetben mert vízben oldódó és ezáltal könnyen felszívódik a bélfalon, de gyorsan kiürül, ezért fontos a napi fogyasztása.

Listaár: 2 490 Ft
Kedvezményes ár:
2 165 Ft

Az akciós ár a készlet erejéig érvényes! Kovaföld: építőeleme a szilícium-dioxid. Az emberi szervezetben a kötőszövetek sejtjeinek keménységét, szilárdságát és rugalmasságát biztosítja.

Listaár: 3 075 Ft
Kedvezményes ár:
2 795 Ft

A kalcium nagyon fontos a csontoknak és fogaknak, biztosítja épségüket, egészségüket. Fontos része van a sejtfolyamatokban, jelentős mennyiség található a vérben és az izmokban.

Listaár: 3 290 Ft
Kedvezményes ár:
2 990 Ft

Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.