Kategóriák
Kendermagolaj | Olajok | Egyéb kategóriák | Bioegészség kft 0 termék

Kendermagolaj

kendermag-olaj

A kendermagból sajtolt olaj ideális alkotóeleme lehet a szívbarát étrendnek: a zsírsav-összetétel vizsgálatakor a kutatók megállapították, hogy azt 75 százalékban többszörösen telítetlen zsírsavak alkotják, ráadásul optimális az esszenciális ómega-6 és ómega-3 zsírsavak aránya. A fennmaradó 25 százalékot fele-fele arányban a telített, illetve az egyszeresen telítetlen zsírsavak teszik ki.

Rendezési mód:

Magas esszenciális zsírsavtartalma miatt a gyógyszeriparban és az egészséges táplálkozásban egyaránt fontos szerepe van.

Listaár:
1 475 Ft

Javítja a szervek működését, a test immunrendszerét. Emeli az energia és az anyagcsere szintet. Enyhíti a menstruációs görcsöket és az ízületi gyulladással járó tüneteket.

Listaár:
1 785 Ft

A 100% természetes olaj, az egyik legősibb kultúrnövény magvából készül, alapos tisztítást és válogatást követően hagyományos kézimunkával, hidegen sajtolva.

Listaár: 2 585 Ft
Kedvezményes ár:
2 260 Ft

A kender magja tartalmazza a bolygó legkiegyensúlyozottabb és leggazdagabb élettanilag fontos olajait. Ideális, 3:1-es arányban fordulnak elő benne az Omega-6 és Omega-3 zsírsavak.

Listaár:
3 250 Ft

Kiemelkedő Alfa-, Gamma linolensav, valamint Omega-3, -6, -9 tartalmú növényi olaj.

Listaár: 5 685 Ft
Kedvezményes ár:
4 945 Ft

Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.