Kategóriák
Acidofilusz 15mg 60 db kapszula (Vitaking) | Immunerősítők | Termék kategóriák | Bioegészség kft 0 termék
Acidofilusz 15mg 60 db kapszula (Vitaking)

Acidofilusz 15mg 60 db kapszula (Vitaking)

5/1 értékelés
Cikkszám: VK127
Forgalmazó: Vitaking Kft.
Listaár:
1 720 Ft

Lactobacillus acidophilus tartalmazó késztmény. A laktobacilusok, azok a mikroorganizmusok, amelyekr...

Részletes leírás
Acidofilusz 15mg 60 db kapszula (Vitaking) | Immunerősítők | Termék kategóriák | Bioegészség kft Készletinformáció

Nincs raktáron 1137 Budapest,
Szent István körút 18.

Nincs raktáron 1113 Budapest,
Bartók Béla út 85.

Nincs raktáron 1152 Budapest,
Pólus Center

Raktáron 1024 Budapest,
Fény utcai piac

Nincs raktáron 1072 Budapest,
Rákóczi út 10.

Raktáron Központi raktár

Készleteltérés lehetséges. A biztos átvétel érdekében, kérem adja le rendelését és várja meg kollégánk visszaigazolását!
Acidofilusz 15mg 60 db kapszula (Vitaking)

Acidofilusz 15mg 60 db kapszula (Vitaking)

db
Listaár:
1 720 Ft
Készleteltérés lehetséges. A biztos átvétel érdekében, kérem adja le rendelését és várja meg kollégánk visszaigazolását!
A laktobacilusok meggátolják a káros mikroorganizmusok túlzott elszaporodását is. A laktobacilusok száma lecsökken a helytelen táplálkozás, betegség, hasmenés, antibiotikumok vagy gyógyszerek szedése, vagy alkoholfogyasztás következtében.
 
Az Acidophilus baktérium kedvezőtlen környezetet teremt a különféle kórokozók, például a mikrokokkuszok, a klosztridiumok, a különböző kólibaktériumok, illetve a gombák számára. Segíthet a tejfehérjék, az aminosavak, a zsírok, és a laktóz feldolgozásában.
 
Az Acidophilus természetes formájában az aludttejben található meg. Nem található meg a hőkezelt csodakefirekben és joghurtokban.
 
Az Acidophilus 10 napig vagy tovább is képes életben maradni az emésztőrendszerben, ezért nem szükséges naponta pótolni.
 
Az acidophilus barátságos baktérium, a szájüreg, a hüvely és a vékonybél természetes védelmet nyújtó lakója. Jótékony hatása főleg abban rejlik, hogy tejsavat termel, ezáltal gátolja a kórokozó baktériumok szaporodását, és enzimek termelésével segíti a tápanyagok emésztését.
 
OÉTI bejegyzési szám: 9046/2011
 
Napi ajánlott mennyiség: 2 kapszula
 
Egy napi adag (2 kapszula) 15,34mg lactobacillus acidophilust tartalmaz.
 
A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!
Lactobacillus Acidophilus 15.34 mg **

Vásárlói vélemények:

Szabina93 Szabina93  (2017. április 03., hétfő)
Értékelés: 5
Én és a családom is télen-nyáron szedi. Elkerül minket a betegség, az emésztés is javult. Minden este lefekvés előtt veszek be egyet. Csak ajánlani tudom+++


Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.