Kategóriák
0 termék

Idelyn termékek

Idelyn Beliema intim termékcsalád a gombás, és/vagy baktériumos fertőzés esetére! Enyhíti, megszünteti a kellemetlen tüneteket, elpusztítja a kórokozókat, valamint segít helyreállítani a hüvely flóráját, pHját, bármelyik is legyen a probléma.
Fertőzés esetén a hüvelykúpot belsőleg, a krémet külsőleg ajánljuk. Az intim mosakodót a nevéből is adódóan mosakodáskor (különös tekintettel uszodákra, szaunákra, minden olyan helyen, ahol fokozott fertőzésveszélynek vagyunk kitéve. Megelőzésre is!).
Nehéz megkülönböztetni egymástól a gombás, és a bakteriális fertőzést kizárólag a tünetek alapján, de ezzel a termékcsaláddal nem fog mellé, akármelyikről is legyen szó.
Természetesen, ha a tünetek huzamosabb idő (1 hét után is) fennállnak, mindenképpen szakorvos felkeresése ajánlott!

Rendezési mód:

Walmark Idelyn Beliema Expert Intim Mosakodó 200 ml

Beliema® Expert Intim Mosakodó fertőtlenítő hatású szerrel – A kíméletes, habzó mosakodó gél fertőtlenítő hatású klórhexidint tartalmaz, amely gátolja a baktériumok és a gombák növekedését.

1 995 Ft
CIKKSZ: WLM328

Walmark Idelyn Beliema Expert Intim Krém 50ml

Beliema® Expert Intim Krém fertőtlenítő hatású szerrel – A kíméletesen nyugtató krém fertőtlenítő hatású klórhexidint tartalmaz, amely gátolja a baktériumok és a gombák növekedését.

Megtakarítás: 310 Ft 2 485 Ft
2 795 Ft
CIKKSZ: WLM311

Walmark Idelyn Beliema Effect hüvelytabletta 10db

A hüvelyflóra bármely átmeneti megváltozásakor, bakteriális vagy gombás fertőzés esetén is. Egy doboz 10 hüvelytablettát tartalmaz.

Megtakarítás: 560 Ft 3 540 Ft
4 100 Ft
CIKKSZ: WLM741

Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.