Kategóriák
Herbária | Termék kategóriák | Page 6-30 | Bioegészség kft 0 termék

Herbária

Szakmai felkészültségüket és tapasztalataikat felhasználva kiemelkedő minőségű termékeket állítanak elő. Céljuk, hogy termékeik használata támogassa vásárlóinkat egy egészséges életmód kialakításában és fenntartásában. Termékeik ellenőrzött gyógynövényekből ISO, GMP, HACCP minőségirányítási rendszerek alapján készülnek.

A Herbária 1949-ben alakult meg, azóta foglalkozik gyógynövény felvásárlással, valamint gyógynövény alapú készítmények, gyógyteák, kozmetikumok és élelmiszerek előállításával és forgalmazásával. Társaságuk a magyar gyógynövény ipar és kereskedelem piacvezető vállalata.
Termékeik fejlesztésében és gyártásában nagy hangsúlyt fektetnek a népgyógyászati hagyományokra, a cég több mint 60 éves tapasztalatára, és nem utolsó sorban a legkorszerűbb kutatási eredményekre. A termékfejlesztés fő iránya a gyógynövényekből álló készítmények körének bővítése valamint egy hungarikum gyógynövény termékkör kialakítása.

Rendezési mód:

Pannonhalmi teák
Pannonhalmi teák

Könnyedén beszívódó készítmény értékes hatóanyagának köszönhetően nemcsak a bőr felső rétegeinek, de a mélyebben fekvő izmok vérkeringését is javíthatja.

Listaár: 1 040 Ft
Kedvezményes ár:
905 Ft

A Csalán sampon táplálhatja a hajszálakat és a fejbőrt, kondicionálhatja, hidratálhatja és szép fényt kölcsönöz a hajnak.

Listaár: 1 065 Ft
Kedvezményes ár:
925 Ft

A körömvirág-kivonat könnyen felszívódó, lágy krém, ami védheti és megnyugtathatja a bőrt.

Listaár: 1 075 Ft
Kedvezményes ár:
935 Ft

A Kamilla krém fő hatóanyaga a tejprotein, ami lassítja a környezeti ártalmaknak kitett bőr öregedését és természetes módon képes újjáépíteni a bőr elasztin és kollagén rostjait. Ezáltal a bőr még feszesebbé és selymesebbé válik. A kamilla hatóanyagai gyu

Listaár: 1 140 Ft
Kedvezményes ár:
990 Ft

A Meghűlés tüneteit enyhítő teakeverék gyógynövény-komponensei felszabadítják a légutakban lerakódott nyákot, enyhítik a köhögési ingert, köptető, fertőtlenítő.

Listaár: 1 190 Ft
Kedvezményes ár:
1 035 Ft

A pH egyensúly megőrzéséért! Gyógynövényekből készült teakülönlegesség, amely természetes módon járul hozzá a test kémiai egyensúlyának helyreállításához, megőrzéséhez.

Listaár:
1 055 Ft

A Mályvalevél tea köhögéscsillapító, köptető hatású, a felső légúti hurutok népgyógyászatban alkalmazott orvosság.

Listaár: 1 010 Ft
Kedvezményes ár:
880 Ft

A HerbaKids multivitamin pótolja a nem megfelelő étkezés miatt hiányosan bevitt vitaminokat és ásványi anyagokat a szervezetben.

Listaár: 1 370 Ft
Kedvezményes ár:
1 190 Ft

A Bánó féle Körömvirág krém remek bőrápoló és regeneráló hatású. Hatóanyagai gyulladáscsökkentő, hámosító tulajdonságúak.

Listaár: 1 490 Ft
Kedvezményes ár:
1 295 Ft

Támogatja a normális vérnyomás megőrzését.

Listaár: 1 835 Ft
Kedvezményes ár:
1 670 Ft

A lándzsás útifű az egyik legismertebb népies házi szer, amelyet belsőleg felső légúti gyulladás, légcsőhurut enyhítésére, köhögés csillapítóként használnak.

Listaár: 1 865 Ft
Kedvezményes ár:
1 695 Ft

A készítményben lévő Koenzim Q10 elősegíti a szervezet egészséges működését intenzív testi és szellemi terhelés esetén is.

Listaár: 1 865 Ft
Kedvezményes ár:
1 695 Ft

A fokhagyma hatásának megismerésére rengeteg farmakológiai és klinikai kísérletet végeztek. Kedvezően befolyásolja a magas vérnyomást és a koleszterinszintet.

Listaár: 2 140 Ft
Kedvezményes ár:
1 960 Ft

A kapszula három, immunrendszert pozitívan befolyásoló hatóanyaga a homoktövis, az Echinacea és a C-vitamin.

Listaár: 2 585 Ft
Kedvezményes ár:
2 350 Ft

A kalcium nagyon fontos a csontoknak és fogaknak, biztosítja épségüket, egészségüket. Fontos része van a sejtfolyamatokban, jelentős mennyiség található a vérben és az izmokban.

Listaár: 3 290 Ft
Kedvezményes ár:
2 990 Ft

Kúraszerű felhasználása felpezsdíti a szív működését és a keringést, csökkenti a vér koleszterinszintjét, ezáltal lassítja a szervezet...

Listaár: 3 625 Ft
Kedvezményes ár:
3 295 Ft

Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.