Kategóriák
Echinacea 250 mg Bíbor kasvirág 90 db kapszula (Vitaking) | Vitaking vitaminok | Termék kategóriák | Bioegészség kft 0 termék
Echinacea 250 mg Bíbor kasvirág 90 db kapszula (Vitaking)

Echinacea 250 mg Bíbor kasvirág 90 db kapszula (Vitaking)

5/1 értékelés
Cikkszám: VK1042
Forgalmazó: Vitaking Kft.
Listaár: 2 386 Ft
Kedvezményes ár:
2 075 Ft

Az echinacea egy Amerikából származó növény, amelyet már őseink is alkalmaztak különböző sérülések k...

Részletes leírás
Echinacea 250 mg Bíbor kasvirág 90 db kapszula (Vitaking) | Vitaking vitaminok | Termék kategóriák | Bioegészség kft Készletinformáció

Raktáron 1137 Budapest,
Szent István körút 18.

Nincs raktáron 1113 Budapest,
Bartók Béla út 85.

Raktáron 1152 Budapest,
Pólus Center

Nincs raktáron 1024 Budapest,
Fény utcai piac

Raktáron 1072 Budapest,
Rákóczi út 10.

Raktáron Központi raktár

Készleteltérés lehetséges. A biztos átvétel érdekében, kérem adja le rendelését és várja meg kollégánk visszaigazolását!
Echinacea 250 mg Bíbor kasvirág 90 db kapszula (Vitaking)

Echinacea 250 mg Bíbor kasvirág 90 db kapszula (Vitaking)

db
Listaár: 2 386 Ft
Kedvezményes ár:
2 075 Ft
Készleteltérés lehetséges. A biztos átvétel érdekében, kérem adja le rendelését és várja meg kollégánk visszaigazolását!

Mennyiség: 90 db
(ami körülbelül 3 havi adag)

A bíbor kasvirág – más néven echinacea, élőhelye eredetileg Észak-Amerika középső része, kontinensünkön a száraz nyílt erdők, füves puszták.

A kasvirág, a margarétához hasonló, nyáron virágzó, gyöktörzses, évelő növény. Már indián törzsek, majd európai telepesek is gyakran alkalmazták, sebek gyógyítására, különböző fertőzésekre. Az echinacea az egyik legjobb természetes gyógynövény a hatóanyagainak köszönhetően.

kasvirag

Elég régi gyógynövény, a legősibb, legrégibb írások a kasvirágról 7000 évesek. Hétezer évvel ezelőtt már használták. A növény neve, az echinacea a sündisznóból származik.

Ezt a különleges gyógynövényt hosszú időn keresztül használták, ám a kasvirág a modern antibiotikumok felfedezésével a háttérbe szorult. Népszerűsége azonban napjainkban visszatért, mivel biztonságos immunerősítő szer.

 

Az echinacea pozitív hatásai a szervezetre:

  • Az immunrendszer egészsége: hozzájárulhat a szervezet megfelelő védekezőképességhez
  • Alsó húgyutak egészsége: hozzájárulhat az alsó húgyúti szervek egészségének fenntartásához
  • Légzőszervi egészség:  segíthet enyhíteni a torok és garat kaparását, valamint  nyugtató és kellemes hatással lehet a torokra, garatra és hangszálakra
  • Felső légúti egészség: segíthet a visszatérő felső-légúti fertőzések kezelésében, és a visszatérő felső-légúti fertőzések megelőzésében

Napjainkban ismét kezd egyre népszerűbb lenni. Szerezzen be magának egy dobozzal, hogy mindig kéznél legyen, ha szükség van rá!

A Vitaking Echinacea készítménye 250mg bíbor kasvirág kivonatot tartalmaz kapszulánként, ami megfelel 1000 mg friss bíbor kasvirág növénynek.

Terhesség vagy szoptatás idején nem ajánlott a fogyasztása.

OÉTI bejegyzési szám: 6451/2010.

Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Összetevők Mennyiség 1 kapszulában RDA%
Echinacea (bíbor kasvirág) 250 mg **

Vásárlói vélemények:

kissa.andras kissa.andras  (2017. március 22., szerda)
Értékelés: 5
A gyermekem folyamatosan hiányzott az óvodából, szinte két hetente újra és újra lebetegedett. Elkezdtem neki adni a kasvirágot, hogy erősödjön az immunrendszere. És működött! Ma már sokkal kevesebbet hiányzik, mint a társai.


Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.