Kategóriák
Astragalus 470mg 100db (Swanson) | Swanson vitaminok | Termék kategóriák | Bioegészség kft 0 termék
Astragalus 470mg 100db (Swanson)

Astragalus 470mg 100db (Swanson)

Cikkszám: VK040
Forgalmazó: Swanson
Listaár:
2 765 Ft

Az Astragalus (Huang Qi) nevű növény Kínából származik....

Részletes leírás
Astragalus 470mg 100db (Swanson) | Swanson vitaminok | Termék kategóriák | Bioegészség kft Készletinformáció

Raktáron 1137 Budapest,
Szent István körút 18.

Raktáron 1113 Budapest,
Bartók Béla út 85.

Raktáron 1152 Budapest,
Pólus Center

Nincs raktáron 1024 Budapest,
Fény utcai piac

Nincs raktáron 1072 Budapest,
Rákóczi út 10.

Raktáron Központi raktár

Készleteltérés lehetséges. A biztos átvétel érdekében, kérem adja le rendelését és várja meg kollégánk visszaigazolását!
Astragalus 470mg 100db (Swanson)

Astragalus 470mg 100db (Swanson)

db
Listaár:
2 765 Ft
Készleteltérés lehetséges. A biztos átvétel érdekében, kérem adja le rendelését és várja meg kollégánk visszaigazolását!

Az Astragalus vagy Huang Qi (magyar nevén kínai csudfű) növény Kínából származik. Több mint kétezer éve alkalmazzák a hagyományos kínai gyógyászatban.  

SW504-2-500x550

Az astragalus gyógynövény (magyarul kínai csüdfű, vagy baktövis) az immunrendszer természetes támogatója, egy Ázsiában honos növény. A kínai Shen Nong császár fedezte fel a 2. században, aki mint kiváló gyógynövényt, a legbecsesebb frissítő növényt sorolta be a ma már klasszikusnak számító tanulmányába (Shen Nong Ben Cao Jing). Kínai neve, huang qi, azt jelenti, “Sárga Vezér”, mivel gyökere, melynek a kínai gyógyászatban a legnagyobb jelentőséget tulajdonítják, sárga színű.

Kiszárítva és apróra vágva az astragalus gyökere gyakori összetevője a különféle kínai gyógynövény keverékeknek. Gyakran ginseng-el kombinálva alkalmazzák. A nyugati országokban viszont csak a közelmúltban fedezték fel előnyös hatásait.

Segíthet fenntartani az egészséges szív-és érrendszeri rendszert.
Hozzájárulhat a fizikai és szellemi jólét megszerzéséhez.
Segíti a fizikai és mentális ellenállóképességet.
Adaptogén gyógynövény.
Az adaptogén kifejezés a szervezet szélsőséges fizikai és szellemi terheléséhez való alkalmazkodását elősegítő anyagok összességét jelenti. Az adaptogének támogatják az immunrendszert abban, hogy a válaszokat az optimális szinten adja. Az ilyen anyagok lehetővé teszik a test számára, hogy a fizikai, kémiai vagy biológiai behatások esetén azzal arányos választ adjanak, ami a behatás mértéke volt. Sem kisebb, sem nagyobb nem lehet. Számos ilyen adaptogén növényt és hatóanyagot használtak a nép gyógyászatban az elmúlt évezredek során.

Fogyasztása célszerű egész évben!

OÉTI bejegyzési szám: 4766/2009

Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

astragalus cimke sw

Vásárlói vélemények:

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Kérjük, jelentkezzen be és írja meg a véleményét.

Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.