Kategóriák
Forcapil kapszula hajra és körömre. Próbálja ki most! 0 termék

Forcapil

Ahogy az agynak és az izmoknak tápanyagokra van szüksége a működéshez és a fejlődéshez, így van ez a hajjal, bőrrel és a körömmel is. Ahhoz, hogy gyönyörűek legyenek, kiegyensúlyozott étrend és a megfelelő tápanyagok bevitele szükséges, még akkor is, ha teljesen egészségesek.
A Forcapil a francia Arkopharma vállalat által gyártott étrend kiegészítő termékcsalád, amely a hajhullás megszüntetésére, a haj és a körmök egészségének, erejének és szépségének megtartására és helyreállítására használatos. A Forcapil gyógyhatású készítmény, amely kapszula és oldat formájában is kapható, a kettő együttes alkalmazása garantálja a maximális hatékonyságot. A Forcapil termékcsalád hatásosságát klinikai vizsgálatok igazolják. A 2008-ban, 40 önkéntes részvételével elvégzett kísérletben résztvevők 100 százaléka számolt be a kezelés végén a haj mennyiségének és sűrűségének növekedéséről, 93 százalékuk szerint csökkent a hajhullás mértéke, 63 százalékuk szerint pedig sokkal erősebbek lettek a körmeik.

Rendezési mód:

FORCAPIL KAPSZULA HAJRA,KÖRÖMRE 60 DB- Kiszerelés: 60 db: A forcapil kapszula a haj és a köröm növekedését, vitalitását segítő tápanyagok optimális kombinációját tartalmazza.

Listaár: 4 110 Ft
Kedvezményes ár:
3 150 Ft

Egy oldat a szép hajért és körömért. Lassítja a hajhullást, serkenti a haj növekedést és regenerálja azt. Tiszta, alkoholmentes készítmény.

Listaár:
3 490 Ft

A Forcapil HAIR ACTIV tabletta aminosavakat, vitaminokat, ásványi anyagokat és gyógynövényeket tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

Listaár: 4 830 Ft
Kedvezményes ár:
4 390 Ft

Aminosavakat, vitaminokat, ásványi anyagokat és gyógynövényeket tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

Listaár: 12 500 Ft
Kedvezményes ár:
9 950 Ft

Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.