Kategóriák
0 termék

Parajdi só 1000 g (Natur Tanya)

Parajdi só 1000 g (Natur Tanya)
Cikkszám: DT0419
Megtakarítás: 70 Ft 450 Ft
520 Ft

Raktáron 1137 Budapest, Szent István körút 18.

Raktáron 1113 Budapest, Bartók Béla út 85.

Nincs raktáron 1152 Budapest, Pólus Center

Raktáron 1024 Budapest, Fény utcai piac

Nincs raktáron Központi raktár

Parajdi só 1000 g (Natur Tanya)

Parajdi só 1000 g (Natur Tanya)

db
Megtakarítás: 70 Ft 450 Ft
520 Ft
Készleteltérés lehetséges. A biztos átvétel érdekében, kérem adja le rendelését és várja meg kollégánk visszaigazolását!

A parajdi só szürke színét a benne található iszapnak köszönheti, melyet szemben más természetes sókkal, a székely sóból nem vonnak ki.

Felhasználási javaslat:

Vegyszer- és adalékanyag-mentes, természetes só, sütéshez, főzéshez. Borogatásnak, fürdővízhez adva sós ülőfürdőnek, fürdőkúrának, illetve ivókúraként alkalmazva is! Paleo és diétás étrend része!

Összetevők: 100% természetes Parajdi só.

Száraz helyen tárolandó.

 

Egyéb felhasználása:

- Fürdőkúraként 18-20 napon át. Legfeljebb 38 liter vízben 3 kg fürdősó kiváló koncentrátumú gyógyvizet biztosít. A fürdővíz hőmérséklete 36–38 fokos, a fürdés időtartama maximum 30 perc legyen. Ne lepődj meg, ha a víz leengedése után, egy finom, szürke iszapréteg marad a kádban, ez nem más, mint a parajdi sóban található természetes iszap.

- Helyi kezelésre, borogatásra: 1 kg sót kb. 2 liter vízben kell feloldani. Az oldattal a fájós testrészt borogasd úgy, hogy arra egy száraz törölközőt is ráhelyezel.

- Ivókúraként: 26 %-os oldatából egy teáskanálnyit tégy 2 dl tiszta vízhez. Idd meg minden reggel ébredés után éhgyomorra.

 

Forgalmazó: Natur Tanya Doktor Természet Kft.

Vásárlói vélemények:

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Kérjük, jelentkezzen be és írja meg a véleményét.

Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.