Kategóriák
0 termék

Csont-Mester Coral calcium Forte tabletta 1200 mg 40 db (Dr.Chen

Csont-Mester Coral calcium Forte tabletta 1200 mg 40 db (Dr.Chen
Cikkszám: DRC984
Forgalmazó: Dr. Chen
Megtakarítás: 250 Ft 1 650 Ft
1 900 Ft

Nincs raktáron 1137 Budapest, Szent István körút 18.

Nincs raktáron 1113 Budapest, Bartók Béla út 85.

Nincs raktáron 1152 Budapest, Pólus Center

Nincs raktáron 1024 Budapest, Fény utcai piac

Nincs raktáron 1072 Budapest, Rákóczi út 10.

Nincs raktáron Központi raktár

Csont-Mester Coral calcium Forte tabletta 1200 mg 40 db (Dr.Chen

Csont-Mester Coral calcium Forte tabletta 1200 mg 40 db (Dr.Chen

db
Megtakarítás: 250 Ft 1 650 Ft
1 900 Ft
Készleteltérés lehetséges. A biztos átvétel érdekében, kérem adja le rendelését és várja meg kollégánk visszaigazolását!

A kalcium fontos a szervezetünkben zajló számos folyamathoz és a tudományos kutatások szerint a tengerben lévő korallokból kivont kalcium – szerkezetéből adódóan igen jó hatásfokkal hasznosul az emberi szervezetben.

A kalcium szükséges a csontok és a fogak normál szerkezetének megtartásához, az izmok megfelelő működéséhez és a megfelelő véralvadási folyamatokhoz, valamint szerepet játszik a sejtosztódási folyamatokban, és a sejtek specializációjában. A kitozán egy természetes tengeri eredetű kivonat. A csontsejtek öregedésük során kalciumot és poliszacharidokat veszítenek, nagy mennyiségben pusztulnak el, vagyis romlik a csont sűrűsége.

A kitozán értékes poliszacharid tartalma miatt kiegészíti a kalcium hatását. A D3-vitamin támogathatja a kalcium és a foszfor felszívódását, a csontozat és a fogazat egészségének fenntartását. A magnézium szükséges a csontok és fogak normál szerkezetének fenntartásához, hozzájárulhat az izomműködéshez, valamint részt vesz a szervezet elektorlit-egyensúlyának fenntartásában. A cink segítheti az immunrendszer megfelelő működéséhez. Távol-Keleten az eleuthero ginseng gyökeret évezredek óta használják, mint erősítő gyógynövényt. Vitalizálja a fáradt szervezetet, a keringésre gyakorolt hatása révén segíti a tabletta egyéb hatóanyagainak felszívódását és hasznosulását.

Ajánlott napi 1 tabletta szedése.

Vásárlói vélemények:

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Kérjük, jelentkezzen be és írja meg a véleményét.

Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.