Kategóriák
Dr.Chen termékek | Termék kategóriák | Page 4-30 | Bioegészség kft 0 termék

Dr.Chen termékek

„ Az ember legjobb orvosa a világon ÖNMAGA.”

Az eredeti alapötlet Dr. Chen Zhentől származik, az 1990-es évek elejéről. Dr. Chen, aki nem csak az orvostudományok kandidátusa: Ph.D., de hagyományos kínai orvoslási képzésben is részesült. Klinikai orvosként a 80-as évek végén érkezett Közép-Európába.
Dr. Chen összevonta a táplálkozásról, modern orvostudományról és a hagyományos gyógyászatról szerzett tudását és olyan termékeket fejlesztett, amelyek hagyományos alapelvekre épülnek, de tudományosan igazolt összetevőket tartalmaznak.
Több mint 20 évvel később, Dr. Chen még mindig szívvel-lélekkel dolgozik a gyógynövények elterjesztéséért. Az új termékek kifejlesztésében ma már számos orvos és gyógynövény-szakértőből álló csapat is segíti. Dr. Chen Patika közel 100 védjegy-bejegyzést kapott termékeire.
Legismertebb ezek közül talán a szűztea védjegy.

Rendezési mód:

Dr.Chen akciók
Dr.Chen akciók

Az E-vitamin természetes zsírban feloldódó antioxidáns, védi a sejteket és a szöveteket a káros szabad gyökökkel szemben, melyek rongálják a sejtfal szerkezetét, illetve a sejtek alkotórészeit...

Listaár: 2 245 Ft
Kedvezményes ár:
1 950 Ft

A húgyúti szervek egészségének fenntartásához tőzegáfonya-kivonattal, bíbor kasvirággal, inulinnal és C-vitaminnal összeállított komplex készítmény.

Listaár: 2 275 Ft
Kedvezményes ár:
1 980 Ft

C-vitamin, aszkorbinsav: a vitaminok többsége regenerálódik és újrafelhasználódik, de a C-vitamin nem. Növényekben és egyes állatokban szintetizálódik. Az emberi szervezet nem képes szintetizálni, ezért külső forrásból szükséges bevinnünk.

Listaár: 2 295 Ft
Kedvezményes ár:
1 995 Ft

A homoktövis vitamintartalma mellett értékes flavonoidokat tartalmaz és fontos C-vitamin forrás és ezek a hatóanyagok fontos szerepet játszhatnak az immunrendszer és a keringési rendszer egészséges működésében.

Listaár: 2 295 Ft
Kedvezményes ár:
1 995 Ft

A cápa porcaiban található kondroitin-szulfát az emberi ízületek felépítésében is részt vevő hatóanyag.

Listaár: 2 325 Ft
Kedvezményes ár:
2 020 Ft

Az immunrendszer támogatásához rögtön oldódó kávé Ganoderma gombával. A kávézás élménye és frissítő hatása mellett erősítheti szervezetünk védekező mechanizmusát, az immunrendszert.

Listaár: 2 495 Ft
Kedvezményes ár:
2 020 Ft

A Béta-karotin az A-vitamin igen aktív elővitaminjaként ismert karotinoid. A cink hozzájárulhat a bőr normál állapotának fenntartásához, valamint részt vehet az A-vitamin normál anyagcseréjében.

Listaár: 2 330 Ft
Kedvezményes ár:
2 025 Ft

A bélflóra egyensúlyzavara valószínűleg nem egyetlen baktériumtörzs számának megváltozása miatt következik be. Ilyenkor a több törzset is tartalmazó termék alkalmazása nagyobb sikerrel jár.

Listaár: 1 930 Ft
Kedvezményes ár:
1 680 Ft

Ez a modern tudományos eredmények alapján, a prosztata egészsége számára hasznos 6-féle hatóanyaggal összeállított készítmény a hagyományos Prostayol kapszula továbbfejlesztett változata...

Listaár: 2 390 Ft
Kedvezményes ár:
2 080 Ft

A Beauty-Max kapszulával több irányból támogathatjuk a bőr egészségét.

Listaár: 2 400 Ft
Kedvezményes ár:
2 085 Ft

Természetes eredetű C-vitaminnal (acerola gyümölcsből), élesztőből kivont szelénnel készült.

Listaár: 2 530 Ft
Kedvezményes ár:
2 200 Ft

A termék szerves szelén, kalcium, magnézium és cink vegyületek kombinációja kiegészítve tablettánként 20 mg Q10 koenzimmel, így biztosítva a megfelelő energiát és a szervezetben való hatékony hasznosulást.

Listaár:
2 205 Ft

A gyömbér hasonlóan a fahéjhoz támogathatja az emésztőrendszer egészségét, segíthet fenntartani az immunrendszer működését.

Listaár:
2 205 Ft

A szőlőmag kivonat antioxidáns hatású anyagai hozzájárulhatnak a szervezetben végbemenő káros oxidatív folyamatok gátlásához.

Listaár: 2 600 Ft
Kedvezményes ár:
2 260 Ft

Gondosan előállított termék az ízületek egészsége számára kedvező, tengeri eredetű természetes hatóanyagokkal.

Listaár:
2 350 Ft

Szűztea és Szűztea kapszula összetételén alapuló Szűztea Forte és Szűztea Forte kapszula nagyobb koncentrációban tartalmazza a formula hatóanyagait.

Listaár: 2 720 Ft
Kedvezményes ár:
2 365 Ft

A Multi Max 31 aktív hatóanyag felhasználásával elkészített multivitamin ásványi anyagokkal és nyomelemekkel.

Listaár:
2 500 Ft

A fekete áfonyában megtalálható antioxidáns antocianinek segíthetik a szem kollagén tartalmának egészséges szinten tartását és hozzájárulhatnak a retina normál működéséhez.

Listaár:
2 735 Ft

A bélflóra egyensúlyzavara valószínűleg nem egyetlen baktériumtörzs számának megváltozása miatt következik be.

Listaár: 2 690 Ft
Kedvezményes ár:
2 295 Ft

A tudományos kutatások szerint a tengerben lévő korallokból kivont kalcium – szerkezetéből adódóan igen jó hatásfokkal hasznosul az emberi szervezetben.

Listaár: 3 795 Ft
Kedvezményes ár:
3 300 Ft

Szűztea Super CLA (1555 mg x 60 db) + kaktusz kivonattal a fogyókúra eredményességéért.

Listaár: 4 015 Ft
Kedvezményes ár:
3 490 Ft

Ismétlődő bevitele ajánlható fokozott fizikai és szellemi igénybevétel esetén is.

Listaár:
3 855 Ft

A megfelelő Q10 ellátottság hozzájárulhat a szív egészséges működéséhez, valamint a vérnyomás normál értékének fenntartásához.

Listaár:
4 400 Ft

Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.