Kategóriák
Dr. Organic Bio Méhpempő | Dr Organic | Egyéb kategóriák | Bioegészség kft 0 termék

Dr. Organic Bio Méhpempő

roayl jelly

 

Méhpempő ... a fiatalság forrása

A tápanyagok, aminosavak és növényi hormonok egyedi kombinációja egy igazán hatékony összetevővé teszi a szűz olivaolajat a fiatalság megőrzését megcélzó bőrápolásban. Nem véletlen, hogy a történelembe az olivaolaj a fiatalság forrásaként vonult be. Használatával a bőr élénkebb, ragyogóbb lesz, míg fiatalító hatásának köszönhetően segít visszanyerni a bőr természetes rugalmasságát, textúráját és tónusát.

Rendezési mód:

Gyengéden, hosszantartó védelmet biztosít a pórusok eltömítése nélkül. Antibakteriális, Antioxidáns védelmet nyújt.

Listaár: 2 290 Ft
Kedvezményes ár:
1 990 Ft

Diszkrét, friss, édes illatával megnyugtat és elűzi a stresszt. Tápanyagokban és aminosavakban bővelkedő revitalizáló tusfürdő.

Listaár: 2 290 Ft
Kedvezményes ár:
1 990 Ft

Dr.Organic bio méhpempő lábápoló krém 200ml. Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagot és -tartósítószert.

Listaár: 4 070 Ft
Kedvezményes ár:
3 540 Ft

A bio termesztésből származó bioaktív méhpempő kivételesen gazdag növényi hormonokban, tápanyagokban és aminosavakban.

Listaár: 4 360 Ft
Kedvezményes ár:
3 790 Ft

Dr. Organic méhpempő cellulitisz elleni krém 200ml. Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagot és -tartósítószert.

Listaár: 4 360 Ft
Kedvezményes ár:
3 790 Ft

Dr. Organic bio méhpempő bőrfolt krém 125ml. Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagot és -tartósítószert.

Listaár: 4 590 Ft
Kedvezményes ár:
3 990 Ft

Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.